Posebna biblijska krunica koja ozdravlja! Ime Isus zazivamo 200 puta

Autor: Vjera

Molitvom ove krunice može doći spasenje i u tvoju kuću, u tvoj život, i za sve one za koje budeš molio.

Krunica oslobođenja je Biblijska krunica. Dok molimo krunicu više od 200 puta izgovaramo ime Isus, ime po kojemu nam dolazi spasenje. “Nema uistinu pod nebom drugoga imena dana ljudima po kojemu se možemo spasiti” (Dj 4,12).

Umjesto Očenaša ponavljamo i vjerujemo u Isusove riječi „Ako vas dakle Sin oslobodi, zaista ćete biti oslobođeni“(IV 8, 36).

Umjesto Zdravo Marije sjećamo se Isusova ulaska u Jerihon kad je slijepac sjedio na ulici i čuo gdje mnoštvo prolazi, tada je pitao što se to događa, a oni mu rekoše: “Isus Nazarećanin prolazi”, a on onda povika iz svega glasa “Isuse Sine Davidov Smiluj se, a oni su ga ušutkivali no on je vikao još jače Isuse Sine Davidov smiluj mi se! Ozdravi me! Isus se zaustavi i zapovjedi da ga dovedu k njemu.

Kad se on približi, upita ga: “Što hoćeš da ti učinim?” A on će: “Gospodine, da progledam.” Isus će mu: “Progledaj! Slobodan si! Vjera te tvoja spasila.” I uđe u Jerihon Kad Isus dođe u Jerihon pogleda gore i ugleda Zakeja na smovki pa mu reče mu: “Zakeju, žurno siđi! Danas mi je proboraviti u tvojoj kući.” “Danas je došlo spasenje ovoj kući Ta Sin Čovječji dođe potražiti i spasiti izgubljeno!” (Lk 18, 35 – 19,10)

(Ova krunica, moli se na običnu krunicu sa 5 desetica)

Vjerovanje
1x Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu

Na veliko zrno (umjesto Očenaša molimo) 1x:




Isuse, ako me ti oslobodiš, uistinu bit ću oslobođen (Iv 8,36)

Na mala zrnca 10x:
Isuse, smiluj mi se,
Isuse, ozdravi me,
Isuse, spasi me,
Isuse, oslobodi me.

(Na jedno zrno sva četiri zaziva)




Na veliko zrno (umjesto Slava Ocu molimo) 1x:
Isuse, ako me ti oslobodiš, uistinu bit ću oslobođen (Iv 8,36)

Na kraju krunice;
Zdravo Kraljice, Majko Milosrđa,…

Molitvom ove krunice može doći spasenje i u tvoju kuću, u tvoj život, i za sve one za koje budeš molio.

Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.