PORUKA NEBA TALIJANSKOJ VIDJELICI: Demonski duh jača, činite ovo i bit ćete spašeni!

Autor: Vjera

Tražim od vas blagoslovljene svijećei oltar u svakom domu

Poruka Djevice Marije talijanskoj vidjelici Giselli Cardi, od 21.studenog ove godine upozorava da je ovo vrijeme najgore vrijeme koje je čovječanstvo ikada doživjelo. Poziva čovječanstvo da budu poput Noe, a što znači da šta god se dogodilo zadržimo nadnaravnu vjeru u spasenje po Gospodinu koji čuva svoj narod.

‘Draga moja djeco, sjetite se da će od danas nadalje demonski duh biti jači, zauzet će mnoge umove; molim vas, vjerujte mojim riječima, pripremite se za odricanje koje će od vas tražiti – slijedite moje riječi. Budite poput Noe kad je pripremao Arku i svi su ga smatrali ludim, no on je imao vjeru i spasio svoju obitelj i životinjske vrste. Ovo je najgore vrijeme koje je čovječanstvo ikada doživjelo, stoga vas molim, moja djeco, da vjerujete i bit ćete spašeni. Budite mali – samo tako možete ući u Kraljevstvo Božje. Bez obzira na to koliko će vas ljudi prezirati, suditi i progoniti, uz vas će biti moji Anđeli koji će vas učiniti nevidljivima za zlo, pogotovo kad ste u svojim skloništima. Tražim da oltar i blagoslovljene svijeće budu postavljeni u svakom domu; moj Sin i ja ćemo uvijek biti tu s vama; ne bojte se: moj Gospodin je pobijedio smrt i On vas voli. Sada vas blagoslivljam svom vatrom Majčine ljubavi, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga. Amen.’

O vidjelici:

Navodna Marijanska ukazanja u Trevignano Romanu u Italiji, Giselli Cardi, relativno su nova.
Započela su 2016. godine nakon njezinog posjeta Međugorju i kupnje Gospinog kipa, iz kojega je nakon toga počela plakati krv.
Ukazanja su već bila predmetom talijanske nacionalne TV emisije tijekom koje se vidjelica ponašala nevjerojatno smireno, suočena s gorljivim kritikama panelista u studiju prema njoj i njene dvije knjige.
“Nihil Obstat” je odobren od strane nadbiskupa za poljski prijevod druge knjige In Cammino con Maria (“Na putu s Marijom”) koju je objavio Edizioni Segno, a koja sadrži priču o ukazanjima i pripadajuće poruke do 2018. godine.
I dok takav strani “nihil obstat” sam po sebi ne predstavlja biskupijsko odobravanje o ukazanjima, on sigurno nije beznačajan.
A čini se da je lokalni biskup Civita Castellana tiho podržavao Gisella Cardu, dajući joj pristup kapeli za prliv oduševljenih posjetitlja koji su se počeli okupljati u Cardinoj kući da mole, jednom kada su se počele širiti vijesti o ukazanjima.
Nekoliko je glavnih razloga za fokusiranje na Trevignano Romano kao potencijalno važan i čvrst proročki izvor.
Prvo, sadržaj Gisellinih poruka snažno konvergira s “proročkim konsenzusom” koji zastupaju drugi suvremeni izvori, bez naznaka njezine svijesti o njihovom postojanju (Luz de Maria de Bonilla, Pedro Regis, fra Michel Rodrigue, fra Adam Skwarczynski , dnevnici Bruna Cornacchiola …).
Kao drugo, čini se da je ispunjeno nekoliko otvorenih proročkih poruka: osobito u rujnu 2019. godine nalazimo zahtjev da se molimo za Kinu kao izvor novih bolesti koje se prenose zrakom.
Treće, poruke su često popraćene vidljivim pojavama, fotografskim dokazima koji su pronađeni u “In Cammino con Maria”, a koji ne mogu biti plod subjektivne mašte, napose prisutnosti stigmi na Giselleinom tijelu i pojave križeva ili vjerskih tekstova u krvi na rukama Giselle.

Izvor: Poruke Neba za vremena u kojima živimo
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.