Po ovoj moćnoj korizmenoj pobožnosti Trojedini Bog obećao je nevjerojatne milosti!

Autor: Vjera

Odvaži se i 40 dana svaki dan pristupi svetoj misi i pričesti u stanju milosti!

Po jednoj objavi Bezgrešnog Srca Marijina, i po njezinu zagovoru, Trojedini Bog udjeljuje velike milosti za vršenje ove pobožnosti u Korizmi.

Četrdesetnica svetih misa mora se strogo obavljati u stanju milosti. Na početku pobožnosti mora se obaviti ispovijed, a zatim četrdeset dana svakodnevno prisustvovati svetoj misi i pričesti. Svakodnevno moliti za Kristova Namjesnika, svetog oca Papu. U nakani da se svakodnevno zadobije potpuni oprost, koji će se ponuditi za svete duše u čistilištu, moliti krunicu i litanije Predragocjene Krvi Kristove.

Ako se ispune ovi uvjeti Trojedini Bog udijelit će slijedeće milosti:
– četrdeset neimenovanih duša bit će spašeno
– četiri imenovane duše bit će spašene milošću Božjom
– četrdeset duša će po zadobivenim oprostima onih koji obavljaju ovu Četrdesetnicu, biti oslobođeno iz svake razine čistilišta
– i napokon, sigurni spas vaše vlastite duše i članova obitelji.

Ove brojne milosti i druge pojedinačne, bit će dane svakome koji želi ublažiti srdžbu Božju i zazvati njegovo Božansko Milosrđe. Bezgrešno Srce Marijino blagoslivlja sve koji će biti nadahnuti da ispune uvjete ove velike Posvete da bi se spasila zalutala Božja djeca! U ime Oca i Sina i Duha Svetoga.
Zahvaljujemo i hvalimo bezgrešno milosrđe svoga Boga!

Nebo dopušta da se ova posveta vrši dvaput godišnje, ali one milosti i potpuno Obećanje zadobiva se samo u Korizmi, dok drugi put u godini, samo određene milosti. Ako se sveta misa propusti svojom voljom, onda se pobožnost mora ponoviti. Ova pobožnost je vrlo osobita i mnoge se velike milosti zadobivaju tijekom vršenja iste, što će pomoći onima koji je obavljaju da budu postojani. Milost postojanosti daje se na trinaesti dan ove posvete. Bezgrešno Srce Marijino daje se da ojača vršitelje pobožnosti.

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.