flickr

PAPA OTKRIO VELIKU TAJNU: Evo kako u samo 2 minute možete sresti živog Isusa!

Autor: Vjera

Jedna od najvažnijih poruka za pape Franje

Papa Franjo za vrijeme svog pontifikata neprestano daje važne poruke svijetu koje diraju srca milijunima ljudi. Međutim, jedna se poruka snažno izdvaja. Iako je na svijetu tako mnogo katolika, stvarnost živog katoličanstva mnogo je poraznija, a razlog tome je što mnogi katolici nakon obrednih ceremonija i primanja sakramenta, više ne traže Boga. U životima mnogih katolika prostora i vremena za Boga nema, pa čak ni jedne minute u danu. I tako žive godinama. Nesvjesni da – onaj tko traži, taj nalazi, kako nam je rekao Gospodin. Zato je ova poruka pape Franje tako važna. Papa je svojevremeno otkrio veliku tajnu koja je tako jednostavna. Otkrio je kako u samo dvije minute dnevno susresti Živog Isusa.

Koliko vas čita Evanđelje dvije minute svakoga dana? – pitanje je i poticaj koje je papa Franjo uputio argentinskim mladima. Sveti je Otac poslao video-poruku i pozvao ljude da sa sobom nose knjižicu koja sadrži evanđelja i da ju čitaju kad su u autobusu ili doma. To će vam promijeniti život – istaknuo je Papa – Zašto? Zato što ćete susresti Isusa. Susrećete Riječ, rekao je.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.