Ovo je okus pakla! Alarmantan ZNAK da moraš potražiti pomoć

Autor: Vjera

Gospodin je rekao svetoj Katarini Sijenskoj, da već u ovom životu onaj koji je odabrao Boga okusi "nebo", a onaj koji odabere Sotonu "okusi ozbiljni pakao"

Iz dnevnika egzorcista mons. Stephena J. Rossettija:

S mladom ženom i njenom obitelji otkrivali smo je li opsjednuta. Imala je dugu povijest bavljenja okultnim i počinjala je pokazivati ​​pravu odbojnost prema bilo čemu od Boga.
Kad je ušla prvi put, bila je bijesna, uznemirena i prkosna. Govorila je puno negativnih gluposti o Bogu i rekla da je Sotona jači od Isusa. Nijedan je razlog nije mogao pokolebati. Ali onda smo se počeli moliti nad njom. Na kraju produžene sesije postala je tiha, nježna duša koja je izrazila svoju zahvalnost. Bila je u miru.

Mnogo je znakova je li netko opsjednut. Jedan od znakova je prisutnost demonskih osobina ili predokus pakla, posebno kada se osoba manifestira usred egzorcizma. Gospodin je rekao svetoj Katarini Sijenskoj u svojim Dijalozima , da već u ovom životu onaj koji je odabrao Boga okusi “nebesko područje”, a onaj koji odabere Sotonu “okusi ozbiljni pakao”. Nebo ili pakao već se počinju pokazivati ​​u našim životima na temelju naših života i izbora koje smo donijeli.

Što je Sotona snažniji u našim životima, to više postajemo bijesni, izolirani, samoživi, ​​neposlušni, osjećamo se žrtvama i za svoju bijedu krivimo Boga i sve ostale. Sotona svojim sljedbenicima obećava sjajan život, ali, kao i sva njegova obećanja, to je laž. U ovom će životu zagorčati dušu, a u sljedećem mučiti duše neopisive.

Što su Bog i Isus jači u našem životu, to više počinjemo ostvarivati ​​njegovo obećanje o radosti i miru. Zahvalnost polako ispunjava srca vjernika. Sa svoje strane, neprestano se potvrđujem u svojoj vjeri kad vidim grozne plaće za grijeh i zlo čak i u ovom životu, nasuprot radosti koju samo Bog može dati.

Svake večeri odlazim u krevet zahvaljujući Bogu na njegovom prisustvu u mom životu. Naša je služba pomoći dušama vratiti Božji mir kroz sveto Isusovo ime. Idem u krevet zahvaljujući Bogu i na ovoj lijepoj službi.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.