NOVA PORUKA GOSPE SVIJETU: ‘Djeco moja, želim da budete spremni….’

Autor: Vjera

U Međugorju s 50 tisuća mladih ukazala se i Gospa

Svakog 2. u mjesecu Blažena dolazi u Međugorje te ostavlja poruku svojoj djeci u cijelome svijetu! Ovaj mjesec kao da je cijeli svijet došao k njoj jer se u Međugorju održava čudesan festival, a pristno je oko 50 tisuća mladih iz gotovo svih zemalja svijeta.

Poruka koju je ostavila poziva nas na razgovor, na suradnju s Njenim Sinom u Euharistiji:

Draga djeco, Majčinskom ljubavlju vas pozivam da otvorite srca miru, da otvorite srca mome Sinu, da u vašim srcima pjeva ljubav prema mome Sinu, jer samo iz te ljubavi mir u duši dolazi. Djeco moja, znam da imate dobrote, znam da imate ljubavi – milosrdne ljubavi. Ali mnoga moja djeca još imaju zatvorena srca. Misle da mogu činiti bez da svoje misli usmjere prema Nebeskom Ocu koji rasvjetljuje, prema mome Sinu koji je uvijek iznova s vama u Euharistiji i želi vas slušati. Djeco moja, zašto mu ne govorite? Život svakog od vas je važan i dragocjen jer je dar od Nebeskog Oca za vječnost. Zato, nikad mu nemojte zaboraviti zahvaljivati, govorite mu. Znam, djeco moja, da je vama nepoznato ono što dolazi poslije, ali kad dođe ono vaše poslije dobit ćete sve odgovore. Moja majčinska ljubav želi da ste spremni. Djeco moja, svojim životom stavljajte dobre osjećaje u srca ljudi koje susrećete, osjećaje mira , dobrote, ljubavi i oprosta. Kroz molitvu osluškujte što vam moj Sin govori i tako činite. Iznova vas pozivam na molitvu za svoje pastire, za one koje je moj Sin pozvao. Zapamtite da trebaju molitve i ljubavi. Hvala vam! ”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.