NEKOLIKO DANA PRIJE GOSPINE PORUKE HRVAT JE ČUO ISTE RIJEČI U MOLITVI! Hrvati, ovo vam Bog govori!

Autor: Vjera

Na blagdan Blagovijesti Gospa u Međugorju polala je snažu i znakovitu poruku svijetu koja glasi: Draga djeco! Ja sam s vama sve ove godine da vas povedem na put spasenja vratite se mome sinu, vratite se molitvi i postu. Dječice, dopustite da Bog govori vašem srcu, jer sotona vlada i želi uništiti vaše živote i zemlju po kojoj hodate. Budite hrabri i odlučite se za svetost. Obraćenje ćete vidjeti u vašim srcima i obiteljima. Molitva će se čuti Bog će uslišati vaše vapaje i dati vam mir! Ja sam s vama i sve vas blagoslivljam mojim majčinskim blagoslovom! Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!

Posebno obratite pozornost na dio gdje Gospa govori: Molitva će se čuti Bog će uslišati vaše vapaje i dati vam mir, jer ove riječi čuo je u molitvi i brat u Kristu, Nebojša Đurić iz Pule koji je 17. trećeg objavio svoju nutarnju viziju na You Tube kanalu. Njemu je tada, dok je u molitvi tražio odgovore za zbivanja u Hrvatskoj i svijetu Bog rekao: Bog je čuo vaše molitve! Također, pokazao mu je viziju, tri milosti koje crkva u ovom trenutku sada prima. Otvorite svoja srca za primanje tih milosti, slavite Gospodina jer On nas nije napustio! Slava Mu i hvala!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.