NA TISUĆE OZDRAVLJENIH: Po ovoj molitvi oca Pija Isusovu Srcu, događala su se čudesa!

Autor: Vjera

Ovo je način kako da isprosite milost Isusova Srca

Sveti Pio iz Pietrelcine imao je svoju omiljenu molitvu koju je molio za svakoga tko ga je tražio da moli za njegovu nakanu. Poznato je Padre Pio iza sebe ima na tisuće čudesa, ozdravljena duše i tijela, obraćenja i neviđenih milosti koje je dobio po ovoj molitvi.

Molitva jei snažna jer poziva Isusovo srce da nam se smiluje u našim prošnjama. Isusovo srce je zaista puno ljubavi i suosjećanja i ova molitva jača nas u vjeri prema toj ljubavi. Kako se trenutno nalazimo u devetnici Srcu Isusovu, i približavamo se blagdanu Isusova čudesnog srca koje obnavlja svakog tko to zatraži, ova molitva usitinu je predivan način da mu se približimo u ljubavi.

Ovako je molio Padre Pio svaki dan:

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.


O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )

Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od tebe, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.