Katolički prorok Mijo Barada primio riječi Isusa: Evo što vam Isus govori…

Autor: Vjera

Po daru proroštva čuo je ove riječi...

Po daru proroštva, svjetski poznati hrvatski, katolički misionar i evangelizator, Mijo Barada u molitvi je dobio riječi našeg Gospodina upućene svoj njegovoj djeci.

Onima koji ljube i mole Gospodina u ovom vremenu straha i zemaljskih užasa, Isus govori sljedeće:

Budite u miru ljubljeni moji jer pod skutima ste moje Majke. Budite u miru ljubljeni moji jer Bog moj blagoslov je nad vama. Budite u miru i nemojte dozvoliti mom neprijatelju da vam krade mir i blagoslov koji vam dajem. Budite i ostanite u miru bez obzira koliko situacija u svijetu bila teška ili laka, moj blagoslov bit će na vama. Zato budite u miru. Čuvajte mir koji vam dajem. Molite, molite, molite i ostanite u mome miru i slava moja prebivat će u srcima i domu vašem. Ne bojte se onoga što donosi sutra jer vi ste u srcu mom i majke moje. Ne bojte se glasina, bolnih i potresnih informacija, ne bojte se ničega. Ispružite svoje čiste ruke k meni i slavite me, slavite me i blagoslivljajte u imenu mome i bit ćete blagoslovljeni ovdje i u vječnosti mojoj! (nedjelja, 16. ožujak, 2020)

Hrvatskom karizmatiku rekli da mu dijete nema mozak! Odbili su abortus i šokirali liječnike!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.