JUTROS S UKAZANJA U MEĐUGORJU: Gospa otkriva svrhu života!

Autor: Vjera

'Djeco moja, jedan je izvor s kojeg možete piti'

U Međugorju, svakog drugog u mjesecu vidjelica Mirjana ima javno ukazanje na kojem prima poruku za svijet.

Ovako glasi poruka od 2. listopada:

‘Draga djeco, Volja i ljubav Nebeskoga Oca čine da sam tu među vama; da vam majčinskom ljubavlju pomognem rastu vjere u srcu, da biste uistinu mogli shvatiti svrhu zemaljskoga života i veličinu nebeskoga.
Djeco moja, zemaljski život je put ka vječnosti, istini, životu, ka mome Sinu. Tim putem vas želim povesti. Vi, djeco moja, vi koji uvijek žeđate za više ljubavi, istine i vjere, znajte da je samo jedan izvor s kojega možete piti: pouzdanje u Nebeskog Oca, pouzdanje u Njegovu ljubav. Prepustite se u potpunosi Njegovoj volji i nebojte se. Sve ono što je najbolje za vas , sve što vas vodi k vječnom životu ,biti će vam dato. Shvatiti ćete da svrha života nije uvijek htjeti i imati već ljubiti i davati. Imati ćete istinski mir i istinsku ljubav. Biti ćete apostoli ljubavi. Činiti ćete vašim primjerom da ona djeca koja ne poznaju moga Sina i Njegovu ljubav željet će upoznati Ga. Djeco moja, apostoli moje ljubavi, klanjajte se samnom mome Sinu i ljubite Ga iznad svega. Uvijek nastojte živjeti u Njegovoj istini.
Hvala vam.’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.