ISTINA O ANĐELIMA ČUVARIMA: Bog preko svećenika Michela upozorio svijet na njih

Autor: Vjera

Bitka će uskoro započeti  ovdje na Zemlji i na nebu, zato činite ovo

‘Moja draga djeco,

Želim vas podsjetiti na razlog zašto sam vam dao anđela čuvara. Svatko ima svetog anđela uz sebe, od dana kada ste stvoreni u utrobi svoje majke, sve dok mi se niste predstavili na vašem osobnom sud nakon vaše smrti.

Dao sam vam ovog svetog anđela, vašeg čuvara, da vas zaštitim, da vas branim i da vas vodim: da vas zaštitim od opasnosti ovog života i od pogrešaka koje vas mogu dovesti do smrti; da vas obranim od zlih duhova tame koji vas žele odvojiti od Mene za čitavu vječnost; da vas vodim putem mojih životnih zapovijedi; da se moli s vama i za vas na način da vam sugerira što je dobro, što je ispravno, što je istinska pravda i ljubav od Mog Sina, Isusa. On pomiće vaše srce i vaša volja da Ga slijedite.

Žalostan sam što ne tražite pomoć svog anđela čuvara. Ne molite s njim; zanemarujete njegovu zaštitu i poslanje koje sam mu povjerio!

Vrijeme se približilo i samo će vas anđeo čuvar voditi na putu do utočišta, vašeg sigurnog mjesta, utočišta koje sam vam pripremio – utočišta Moje ljubavi, koje dolazi iz Srca Isusova, Voljenog sina.

Moli se svom anđelu čuvaru i svim dušama na nebu. Bitka će uskoro započeti  ovdje na Zemlji i na nebu, u ovom nemirnom vremenu na kraju nevolje. Na kraju će Trijumf moje kćeri Marije biti onakav kakav vam je obećala!

Tvoj otac’

Poruka je ovo Boga oca dana svećeniku i egzorcistu ocu Michelu Rodrigu, ove godine koji je moleći u kapeli u Irskoj počeo dobivati nutarnje poruke za buduća vremena. Poruke, između ostalog, najavljuju, skoro vrijeme bolnog pročišćenja, upozorenje i objavu Božjeg milosrđa, veliku bitku dobra i zla, utočišta i progon vjernika ali i veličanstveni trijumf Marijina Bezgrešnog srca.

Prorok i egzorcist iz Irske upozorava: Nakon upozorenja Isusa,  Sotona će svijetu govoriti ovo

 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.