Ispovijest talijanskog egzorcista: ‘Vidio sam sotoniste koji oskvrnjuju Isusa u posvećenoj hostiji’

Autor: Vjera

o zemlji, unaokolo oltara je bilo nekoliko posvećenih Hostija, po kojima su prvo gazili, a zatim su svaku Hostiju boli vrhom nekog noža.

“Svaki sotonist zna da je Isus prisutan u hostiji, a katolici to ne znaju”, riječi su bivšeg pripadnika sotonističke skupine 42-godišnji Davida Ariasa koji je napustio sotonistički kult nakon što su od njega tražili ritualno žrtvovanje djece. Njegove riječi trebale bi nas zamisliti jer mnogi katolici nisu svijesni stvarne prisutnosti Isusa Krista u svakoj posvećenoj hostiji. Da jesu, ne bi bilo dana kad ne bi otišli na svetu misu po svog Isusa – po Živog Boga. Ovo svjedočanstvo koje nam donosi blog On treba kraljevati, talijanskog egzorciste trebalo bi nas potaknuti na snažniju vjeru u samu Euharistijsku žrtvu. Jer, ako sotonističke skupine kradu posvećene hostije kako bi ih mogli oskvrnjivati u svojom ritualima onda su oni doista svjesni, za razliku od mnogih katolika, istinske prisutnosti Živog Isusa, pa možete samo zamisliti kako On tuguje kad ga njegovi niti ne prepoznaju.

>>>PROSLIJEDITE UPOZORENJE ‘Vidjela sam mladića kako je na misi stavio hostiju u rukav!’

Svjedočanstvo don Raula Salvuccia: “Vidio sam i slušao, po žalosnoj, privilegiji, jedan prikaz s dijapozitivom crne mise. Okruženje: mračno s puno crnih zastora, na sredini nešto što nalikuje na crkveni oltar, na kojemu je bila ispružena gola mlada djevojka, djevica okrenuta prema gore. Djevojka je bila došla do oltara bosih nogu na kojima su bila iscrtana dva križa, tako je hodajući gazila križeve. Jedan čovjek iz sotonističke sekte se porezao na ruci. Muškarac koji je služio obred je krv koja je izlazila iz rane skupljao u neku posudu, te njome mazao tijelo djevojke. Po zemlji, unaokolo oltara je bilo nekoliko posvećenih Hostija, po kojima su prvo gazili, a zatim su svaku Hostiju boli vrhom nekog noža.
Nakon ovog svetogrđa slijedilo je još jedno koje se ne usuđujem opisati. Na kraju muškarac koji je služio obred je imao odnos s djevojkom, oskvrnjujući tako njeno djevičanstvo. Voditelj prikaza na kraju ironično zaključi da danas ozbiljan problem za obred nije pribaviti posvećene Hostije, nego svaki puta pronaći djevojku koja je djevica za svaku novu crnu misu.”
(Raul Salvucci, Le potenze malefiche, come operano come combattono, str.43-44)

Hrvatski svetac bl. Alojzije Stepinac je vrlo često pozivao na davanje zadovoljštine Euharistijskom Isusu, upozoravajući na sotonsku grozotu:  “Prvo, davati zadovoljštinu i naknadu Spasitelju u Euharistiji, jer su bezbožnici u porušenim i zapaljenim crkvama, osramoćenim redovnicima i poubijanim svećenicima obeščastili zapravo samoga Krista. Njega progone u svakom redovniku i svećeniku, u biskupima i katoličkim svjetovnjacima. To nije samo nezahvalnost i bezumlje, nego prava ludost, paklena zaslijepljenost i najniži pad ljudskog dostojanstva. Protiv takve strahovite mržnje i sotonske grozote nije moguće, da oni, koji Krista ljube ne stave pred noge Euharistijskog Kralja, duboko potreseni, svoju zadovoljštinu i naknadu…. Naša vjerna srca treba ispuniti velika bol i beskrajni stid, a sav svijet jasno i glasno treba očitovati svoju vjernost i ljubav prema Njemu. Što više rana zadaju najamnici pakla Njegovom mističnom Tijelu, Crkvi, i Njegovu sakramentalnom Tijelu na Oltarima, to gorljivija i žarča treba biti naša zadovoljština i naknada.” (A.Benigar, A.Stepinac 274)

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.