IMAO VIZIJU I PRIMIO UPOZORENJE ZA LJUDE Tko ovako živi, ide u pakao!

Autor: Vjera

Trčite u zaklon, jedino utočište koje vam je ostavio Gospodin!

Don Stefano Gobbi primao je poruke Gospe Fatimske, po čijoj je uputi osnovao Svećenički Marijanski pokret. Poruke je primao po nutarnjim vizijama, a sve su sazdane u takozvanoj Plavoj knjizi. Ove poruke razobličavaju tamu Antikristova doba u kojem živimo, ali i daju čudesnu nadu pobjede te trijumfa Bezgrešnog Marijinog srca i svih onih koji će upravo u njemu potražiti zaklon. Kao što je Gospa u Fatimi rekla kako nam je Bog ostavio dva posljednja oružja za borbu protiv zla – posveta Bezgrešnom Marijinom srcu, te molitva krunice, tako je i don Stefanu Gobiju Gospa napomenula da je vrijeme da svi potrčimo u taj zakolon, u to utočište. Međutim, šalje i veliko upozorenje ljudima koji su iz neznanja na putu prema paklu:

‘U ovim vremenima, svi trebate trčati u zaklon, u utočište mog Bezgrješnog Srca, jer vam prijete velike opasnosti zla. To su prije svega zla duhovnog reda, koja mogu štetiti nadnaravnom životu vaše duše.

Grijeh se širi kao najgora i najpogubnija epidemija koja nosi bolest i smrt tolikim dušama.

Ako običavate živjeti u smrtnom grijehu, vi ste duhovno mrtvi, i ako u tom stanju stignete do kraja života, čeka vas vječna smrt u paklu.

Pakao postoji, i vječan je, a danas su mnogi u opasnosti da onamo odu, jer su zaraženi ovom smrtnom bolešću.

Ima zala fizičkog reda, kao što su bolest, nesreća, nesretni slučaj, suša, potresi i nepopravljiva zla koja preplavljuju svijet.

Čak i u onome što se događa u prirodnom redu zbivanja vidite znak koji vas upozorava.

Morate vidjeti znak božanske pravde koja ne može ostaviti nekažnjenima brojna zlodjela koja se danas događaju.

Ima zala društvenog reda, kao što su podjela i mržnja, glad i siromaštvo, iskorištavanje i ropstvo, nasilje, terorizam i rat.

Kako biste se zaštitili od ovih zala, pozivam vas u zaklon, u sigurno utočište moga Bezgrješnog Srca.

Ali u ovim vremenima iznad svega imate potrebu braniti se od strašnih zasjeda moga Protivnika, koji je uspio učvrstiti svoje kraljevstvo u svijetu.

To je kraljevstvo koje se suprotstavlja Kristu, kraljevstvo Antikristovo.

Koncem vašeg stoljeća, ovo će njegovo kraljevstvo doseći vrhunac svoje moći, svoje snage i svoga velikog zavodništva.

Približava se čas u kojem će se u svojoj moći pokazati zao čovjek koji se stavlja na mjesto Boga da bi mu se klanjalo kao Bogu.

Kako ćete moći ne raspršiti se, ne obeshrabriti se pod krvavim bičem ove strašne kušnje, ostajući jaki u vjeri i vjerni samo Isusu i njegovu Evanđelju?

Moje Bezgrješno Srce postat će vaša najjača obrana, štit i obrana od svih napada moga Protivnika.

Ali danas naročito imate potrebu za utjehom.

Kome ćete se utjecati u teškim trenucima koji su pred vama, kada će veliko otpadništvo doseći vrhunac i kada će čovječanstvo u najvećoj mjeri negirati Boga i dizati se protiv njega, u trenucima nepravde i nesloge, mržnje i uništenja, zlobe i bezboštva?

Bit ćete utješeni u mom Bezgrješnom Srcu!

Zbog ovoga ponavljam danas svakome od vas ono što sam rekla u Fatimi svojoj kćeri sestri Luciji: ‘Moje Bezgrješno Srce bit će tvoje utočište i siguran put do Boga.’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.