fbpx

Gospa vidjelici prorekla dolazak Antikrista na svjetsku scenu! Po ovom ćete ga prepoznati

Autor: Vjera

Draga djeco, uskoro će doći čovjek kojeg...

Vremena u kojim živimo zahtijevaju oslobođenje samim time i osloboditelja. Vremena u kojim živimo su vremena rata i krikova užasa, vremena velike izopačenosti prema čovjeku, tjeskobe koja obuzima mnoga srca, vremena koja mirišu na progon. Čuvajte se, jer znajući to, gospodari kaosa svijetu će ponuditi svog osloboditelja, umjesto Krista po kojem se čovječanstvo jedino može spasiti. Ta osoba bit će Antikrist. Ali, neće nositi to ime, niti će imati fizička obilježja zloga. Bit će predstavljen svijetu kao osoba mira, ‘ljubavi’ pravde, i čudesa,  inače ga nitko ne bi slijedio, a prevara će biti tako velika da će mu se mnogi pokloniti, i mali i veliki kako piše Sveto Pismo. Antikrist će imati veliku moć kako političku tako i religijsku, činit će čuda i zavoditi narode.
Talijanskoj vidjelici Giselli Cardi dana 12. 5. 2021. Gospa je prorekla skori dolazak Antikrista i upozorila da će to biti onaj kojeg ‘će moćnici svih naroda hvaliti’.

Poruka Giselli Cardi o Antikristu i progonu

Djeco moja voljena, hvala vam što ste ovdje u molitvi i što ste u svojim srcima poslušali moj poziv. Djeco moja, vremena s kojima ćete se suočavati bit će bolna; to je razlog zašto dotičem zemlju kako bih mogla okupiti svu svoju djecu raštrkanu po cijelom svijetu. Molim vas, djeco, sažalite se nad mojim Isusom, koji je proklinjan i zlostavljan više nego prije: ovo Ga ponašanje i dalje šiba bez ikakve milosti.
Draga djeco, uskoro će doći čovjek kojeg će moćnici svih naroda hvaliti, ali on će biti Antikrist. Ovo je vrijeme sada blizu; progon će započeti u svim dijelovima svijeta, ali ne bojte se jer ću uvijek biti uz vas da vas štitim. Djeco moja, ne bojte se istine i svoje vjere; Pozivam vas da uvijek slijedite sveto Evanđelje. Danas će se milosti spustiti na vas. Ostavljam vas svojim majčinskim blagoslovom u ime Oca, Sina i Duha Svetoga, Amen. (Izvor: Poruke neba)

Oprez: Znakovi prepozanavanja Antikrista

‘Antikrist se neće tako zvati; inače ne bi imao sljedbenika. On neće nositi crvene čarape, niti će bljuvati sumpor, niti će nositi trozubac, ni rep kao Mefisto u Faustu. Sve to kako bi pomogao đavlu da uvjeri ljude da ne postoji. Kada ga čovjek niječe, postaje još moćnijim. Bog je definirao Sebe samoga kao ‘Ja sam koji jesam’, a đavao kao ‘Ja sam koji nisam.’ Nigdje u Svetom pismu đavla ne nalazimo opisana kao klauna. Štoviše, opisan je kao anđeo koji je pao s neba, kao „knez ovoga svijeta“ čiji je cilj uvjeriti da ne postoji vječni život. Njegova je logika jednostavna: ako nema raja, nema ni pakla; ako nema pakla, onda nema ni grijeha; ako nema grijeha, onda nema ni sudca, a ako nema suda, onda je zlo dobro, a dobro je zlo. A kako će mu uspjeti uvjeriti nas u svoju religiju? Rusko pretkomunističko uvjerenje je da će se on prerušiti u velikog humanitarca; govorit će o miru, napretku i obilju, ne kao sredstvu koje nas vodi k Bogu, nego kao ciljevima samima u sebi……Treće iskušenje u kojemu je sotona tražio od Krista da mu se klanja i onda će sva zemaljska kraljevstva biti njegova, postat će napast da imamo novu religiju, bez križa, liturgije, bez budućega svijeta, religiju da se uništi religija ili politiku koja je religija – ona koja daje Cezaru i ono što je Božje.
Usred sve njegove ljubavi za čovječanstvo i njegova prividnog govora o slobodi i jednakosti, postojat će velika tajna koju on nikomu ne će reći: on ne vjeruje u Boga. Budući da će njegova religija biti bratstvo bez Božjeg očinstva, on želi zavesti čak i izabrane.
Ustanovio je protucrkvu koja će biti majmunsko oponašanje Crkve, jer je on, đavao, Božji majmun. Imat će sva obilježja i oznake Crkve, ali u obrnutom smislu i ispražnjene od svojeg božanskog sadržaja. Bit će to mistično tijelo antikristovo koje će u svim izvanjskim stvarima sličiti mističnomu Tijelu Kristovu…”, znakovi su koje nam je ostavio uskoro sveti nadbiskup Fulton J. Sheen.

Papa Franjo predvidio i najavio globalnu vladavinu Antikrista! 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.