GOSPA U NEDJELJU POZVALA SVIJET: Djeco, spasiti se možete samo ovako…

Autor: Vjera

Onima koji žele znati istinu

I dok cijeli svijet tresu panike i strah od raznih virusa, klimatskih promjena, ratova, progona, bijede, kolapsa, mnogi zaboravljaju da je jedino što je važno – spasiti dušu za vječnost. Izdići se iz prizemnog straha, u život s Gospodinom. To nije moguće ako smo zaokupljeni ovozemaljskim jadima i sveopćom propagandom. Zato dolazi naša majka, majka svakog čovjeka i u nedjelju u Međugorju daje uputu – onima koji čuju. Tijelo i Krv dat će vam snagu, a jedino križ i pogled u njega – spasenje!

Pročitajte poruku Blažene:

“Draga djeco, po djelu odluke i ljubavi Božje ja sam izabrana da budem majka Boga i vaša majka. Ali i po mojoj volji i mojoj neizmjernoj ljubavi prema Nebeskome Ocu i mom potpunom povjerenju u Njega, moje tijelo je bilo kalež Bogočovjeka. Bila sam u službi istine, ljubavi i spasenja. Kao što sam i sada tu među vama da vas, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozovem da budete nositelji istine, da vas pozovem da vi svojom voljom i ljubavlju prema mome Sinu širite Njegove riječi – riječi spasenja. Da svojim djelima pokažete, svima onima koji nisu upoznali moga Sina, njegovu ljubav. Snagu ćete naći u Euharistiji, mome Sinu koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. Djeco moja, sklopite ruke i gledajte u križ u tišini. Na taj način crpite vjeru da biste je mogli prenositi, crpite istinu da biste mogli razlikovati, crpite ljubav da biste znali zaista ljubiti. Djeco moja, apostoli moje ljubavi, sklopite ruke, gledajte u križ, samo je u križu spasenje. Hvala vam. ”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.