Gospa u Međugorju progovorila: Evo što trebamo činiti kako bi sačuvali dušu

Autor: Vjera

Draga djeco, ovo činite stalno

Na dušni dan, 2. studenog na ukazanju u Međugorju gdje se prima poruka za svijet Gospa daje upute o tome kako živjeti u prisutnosti Boga Oca. Možemo se zapitati zašto u svakoj poruci Gospa poziva na molitvu, ovog puta na stalno i sustavno izlijevanje srca Bogu, ali očito je da nakon mnogih poruka još ima onih koji nisu spoznali snagu molitve te je zanemaruju. Zato pročitajte poruku, i pokušajte živjeti u prisutnosti Onoga koji vas ljubi i čezne za vama, kao što čezne svaki dobri otac za svojim djetetom.

Draga djeco. Moj ljubljeni Sin je uvijek molio i slavio Oca Nebeskoga. Uvijek mu je sve govorio i u Njegovu se volju uzdao. Tako biste i vi trebali činiti, djeco moja, jer Nebeski Otac uvijek sluša svoju djecu. Jedno srce u jednom srcu, ljubav, svjetlost i život. Nebeski Otac se darovao po jednom ljudskom licu, a to lice je lice moga Sina. Vi, apostoli moje ljubavi, vi biste trebali uvijek lice moga Sina nositi u svojim srcima i svojim mislima. Vi biste uvijek trebali misliti na Njegovu ljubav i Njegovu žrtvu. Trebali biste moliti da uvijek osjećate Njegovu prisutnost, jer, apostoli moje ljubavi, to je način da pomognete svima onima koji ne poznaju moga Sina, koji nisu upoznali Njegovu ljubav. Djeco moja, čitajte knjigu Evanđelja. To je uvijek nešto novo, to je ono što vas veže uz moga Sina koji je rođen da donese riječi života svoj mojoj djeci i da se žrtvuje za sve. Apostoli moje ljubavi, nošeni ljubavlju prema mome Sinu, donosite ljubav i mir svoj svojoj braći. Nikoga ne sudite. Svakoga po ljubavi prema mome Sinu volite. Na taj način ćete se brinuti i za svoju dušu, a ona je ono najdragocjenije što vam uistinu pripada. Hvala vam. ”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.