Gospa svećeniku progovorila o prikazanju Isusa! Otkrivene tajne ljubavi

Autor: Vjera

Evo što se zaista događalo na ovaj dan, prikazanja Isusa u hramu

Svećeniku don Stefanu Gobbiju, začetniku Svećeničkog marijanskog pokreta, na dan Prikazanja Gospodinova, kojeg se danas spominjemo, Gospa otkriva tajne tog događaja koje se tog dana otkrile njoj:

“U času u kojem prikazujem svoje Dijete Isusa u hramu i moje je Srce prepuno majčinskog blaženstva, gledajući kako Duh otkriva dvama jednostavnim i starim bićima tajanstveni Očev plan, moju dušu probadaju proročanske riječi koje su mi upućene: ‘On će biti postavljen kao znak protivljenja za spasenje i propast mnogih… a mač će probosti tvoju dušu!’

Eto tako je objavljena i najdublja tajna moga Božanskog i sveopćeg materinstva.

To je tajna ljubavi.

Moje se majčinsko Srce na savršen način otvara ljubavi. Nijedan drugi stvor ne može sada posjedovati tako duboku sposobnost ljubavi.

Ako se širina majčinske ljubavi može mjeriti prema broju djece, zamislite kako mora biti velika ljubav vaše nebeske Majke, kojoj je Isus povjerio kao njezinu djecu sve ljude.

Kako je velika moja majčinska ljubav! Ona grli sve i svakog napose, prati svakog na njegovu putu, sudjeluje u teškoćama, dijeli vaše patnje, pomaže vam u svim potrebama, pomaže vam u opasnostima, bdije u odlučnim trenucima, nikoga nikada ne napušta niti zaboravlja.




Proniknite u tajnu moje majčinske ljubavi i bit ćete uvijek utješeni.

To je i tajna boli.

U času u kojem mi je svećenik vratio Dijete Isusa u naručaj, i dok su ga u dobi od četrdeset dana, promatrali tako lijepa i svježa poput tek procvalog cvijeta, proročki glas starca Šimuna predočio mi ga je u duhu već razapeta na Križu: tada je moju dušu uistinu probo mač.




Ja sam Majka probodene duše. Jer i sada su moje sve vaše rane, o sinovi, kao što su moje bile rane mojeg Sina Isusa.

Živite dane velikih patnji koje se sve više povećavaju, osobito za vas, moji ljubljeni. Vrijeme koje živite označeno je ranama svih vrsta, kojima je uzrok uporno i sveopće odbijanje Boga, veliki nemar vaših dužnosti, raširena navika ne izvršavanja Božjih zapovijedi.

U Crkvi raste zbrka: vrlo je malo onih koji prihvaćaju moj poziv te dopuštaju da ih Ja oblikujem i vodim poniznom poučljivošću mojega Djeteta Isusa. Tako se tama skuplja u pametima, srcima i dušama.

Ja sam vaša Majka probodene duše: uz vas sam da bih zacijelila vaše rane.

Ne klonite duhom! Molite, činite pokoru, budite maleni i poučljivi, dajte da vas Ja oblikujem, dajte da vas nosim u svom Srcu preko uzburkanih voda. Samo hrabro. Osobito danas moja probodena duša želi izliti na vas puninu svoga svjetla i svoje milosti.

Zatvaram vas u svoje Srce, svaki dan vas nosim u Hram Gospodnji i iz svojih majčinskih ruku polažem vas na njegov oltar kao žrtve koje sam Ja pripravila i koje su njemu po volji, za spasenje svijeta.”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.