Gospa se jutros ukazala i poslala važnu poruku: Blagoslov tražite samo od pastira!

Autor: Z.K.

Vjera je život duše, kaže Gospa

Svakog 2. u mjesecu Gospa u Međugorju ukazuje se i šalje poruku svijetu preko vidjelice Mirjane Dragičević. Ovoga puta, 2. listopada Gospa je posebno naglasila da blagoslov treba tražiti samo od naših pastira, odnosno od onih čije je ruke Isus blagoslovio. To je svakako važna poruka za sve, zbog mnoštva lažnih proroka koji imaju zadatak od Isusa odvojiti – čak i izabrane.

Pročitajte što vam je Gospa u Međugorju jutros poručila:

Draga djeco, po nebeskom Ocu, Duh Sveti učinio me majkom, Isusovom majkom, a samim tim i vašom majkom. Zato dolazim, da vas saslušam, da vam raširim svoje majčinske ruke, da vam dam svoje srce, i da vas pozovem da ostanete samom. Jer, s vrha križa moj sin vas je povjerio meni.

Nažalost, mnoga moja djeca nisu upoznala ljubav mog Sina. Mnogi Ga ne žele upoznati. O, djeco moja, koliko loše čine oni koji moraju vidjeti ili tumačiti da bi povjerovali. Zato vi djeco moja, apostoli moji, u tišini srca svoga slušajte glas moga Sina. Da vam srce bude njegov dom, da ne bi bilo mračno i tužno, već obasjano svjetlošću moga Sina.

Vjerom tražite nadu, jer vjera je život duše. Isto vas pozivam – molite. Molite da bi ste vjeru živjeli u poniznosti, duhovnom miru i obasjani svijetlošću. Djeco moja, nemojte se truditi odmah sve shvatiti. jer i ja nisam odmah sve shvaćala. Ali sam ljubila i vjerovala u božanske Riječi koje je moj Sin govorio. On koji je bio prvo svijetlo i početak otkupljenja.


Apostoli moje ljubavi, vi koji molite, žrtvujete se, ljubite, ne sudite, vi idite i širite Istinu, riječi moga Sina – evanđelje. Jer vi ste živo evanđelje, vi ste zrake svjetlosti moga Sina. Moj Sin i ja ćemo biti uz vas, ohrabrivati vas i iskušavati.

Djeco moja, uvijek molite blagoslov od onih i samo od onih čije je ruke moj Sin blagoslovio tj. od vaših pastira. Hvala vam. 

Autor:Z.K.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.