Gospa se jutros ukazala u Međugorju i otkrila najveće čudo vjere u Isusa: ‘Djeco, srce vjere je…’

Autor: Vjera

Gospa otkriva koje je najveće čudo na zemlji...

Svakog drugog u mjesecu Gospa u Međugorju ukazuje se vidjelici Mirjani pod Plavim križem u Međugorju uz još tisuće prisutnih ljudi i tamo daje poruku za cijeli svijet. Ovoga puta Djevica Marija otkrila je cijelu istinu, srž cijele vjere u Isusa Krista i napomenula – ne zaboravite.

Draga djeco, moj Sin koji je svijetlo ljubavi, sve što je činio i čini, iz ljubavi je činio. Tako i vi, djeco moja, kada živite u ljubavi, kad ljubite svoje bližnje vršite volju moga Sina.

Apostoli moje ljubavi, učinite se malenima. Svoja čista srca otvorite mome Sinu da može djelovati preko vas. Uz pomoć vjere, ispunite se ljubavlju.

Ali, djeco moja, ne zaboravite da je Euharistija srce vjere. To je moj Sin koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. To je čudo ljubavi. Moj Sin koji uvijek iznova dolazi živ da oživi duše.

Djeco moja, živeći u ljubavi vršite volju moga Sina i On živi u vama. Djeco moja, moja majčinska želja je da ga uvijek ljubite više, jer on vas zove svojom ljubavlju. Daruje vam ljubav da bi ste je vi širili svima oko sebe. Po Njegovoj ljubavi kao majka sam s vama da bi vam govorila riječi ljubavi i nade da bi vam govorila vječne riječi pobjednice nad vremenom i smrću, da bi vas pozvala da mi budete apostoli ljubavi. Hvala vam.


Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.