GOSPA NIKAD JASNIJA: Poslala dvije poruke čovječanstvu na obljetnicu ukazanja i obje govore OVO

Autor: Vjera

Ovo Gospa traži od čovječanstva

Dana 25. lipnja u Međugorju se održala 39. godišnjica ukazanja Blažene Djevice Marije. Tom prilikom čovječanstvo je dobilo dvije poruke, jednu redovnu preko vidjelice Marije Pavlović koja poruku prima svakog 25. u mjesecu i jednu preko vidjelice Ivanke kojoj se Gospa obraća samo jednom godišnje na obljetnicu ukazanja.

Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki, povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja. Tako je bilo i ove godine. Ukazanje, koje je trajalo 5 minuta, Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj. Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:

Gospa je dala slijedeću poruku: “DJEČICE, MOLITE, MOLITE, MOLITE.”

Preko Marije Pavlović pak, Gospa je svijetu rekla sljedeće:

„Draga djeco! Slušam vaše vapaje i molitve i zagovaram pred mojim sinom Isusom za vas koji je put istina i život. Vratite se, dječice, molitvi i otvorite vaša srca u ovom milosnom vremenu i pođite putem obraćenja. Život je vaš prolazan i bez Boga nema smisla. Zato sam s vama da vas vodim prema svetosti života da svaki od vas otkrije radost življenja. Sve vas, dječice, ljubim i blagoslivljam mojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

medjugorje-info

 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.