Gospa nam otkriva: Ovo je nepobjedivo oružje kojim ćete zavezati Sotonu!

Autor: Vjera

Ovo je molitva kojom će zmaj biti svezan

U poruci don Stefanu Gobiju, začetniku Svećeničkog marijanskog pokreta u takozvanoj Plavoj knjizi, Gospa, 7. listopada 83′, na blagdan Gospe od Krunice predaje oružje protiv Sotone:

“Ljubljeni sinovi, u borbi u kojoj ste svaki dan angažirani protiv Sotone i njegovih lukavih i opasnih zavođenja, protiv silne vojske Zla, osim posebne pomoći koju vam pružaju anđeli Gospodnji, morate upotrebljavati sigurno i nepobjedivo oružje: to je oružje vaša molitva.

Molitvom možete uvijek neprijatelju oteti teren koji si je osvojio; možete učiniti da u pustinji zla i grijeha niknu klice dobra; osobito možete osloboditi golemi broj duša koje je Sotona uspio zarobiti. Molitva ima silnu snagu i u dobru izaziva lančane reakcije, koje su jače od atomskih reakcija.

Molitva koju Ja osobito volim jest sveta Krunica.

Zato Ja u svojim brojnim ukazanjima uvijek pozivam da je molite, združujem se s onima koji je mole, i s majčinskom brigom i zauzetošću tražim je od sviju.

Zašto je sveta Krunica tako uspješna?

Zato što je to jednostavna i ponizna molitva, i oblikuje vas duhovno u malenosti, skromnosti, i u jednostavnosti srca.




Danas Sotona, duhom oholosti i pobune protiv Boga, uspijeva sve osvojiti i boji se onih koji slijede vašu nebesku Majku na putu malenosti i poniznosti. Dok tu molitvu preziru veliki i oholi, dotle je s toliko ljubavi i s toliko radosti mole moji maleni: siromašni, djeca, ponizni, oni koji trpe i premnogi vjernici koji su prihvatili moj poziv.

Sotonina oholost bit će opet pobijeđena poniznošću malenih i crveni će se Zmaj osjetiti konačno ponižen i poražen kad ga svežem ne velikim lancem, nego vrlo krhkom uzicom: a to je sveta Krunica.

To je molitva koju vi molite zajedno sa mnom.




Kad me pozivate da molim za vas, uslišavam vašu molbu i pridružujem svoj glas vašem, združujem svoju molitvu s vašom.

Zato ona biva uvijek uspješna, jer vaša je nebeska Majka moleća svemogućnost. Kada Ja tražim, uvijek dobivam, jer Isus nikada ne može odbiti molbe svoje Majke.

To je molitva koja ujedinjuje glasove Crkve i ljudskoga roda, jer se moli u ime sviju, a nikada samo u osobno ime.

Razmatranjem njezinih otajstava dolazite do dubljeg razumijevanja Isusova plana koji se ocrtava u čitavom njegovu životu, od Utjelovljenja pa sve do dovršenja u njegovoj slavnoj Pashi i tako sve više prodirete u tajnu Otkupljenja. Počinjete shvaćati ovo otajstvo ljubavi preko svoje nebeske Majke, prolazeći putem njezina Srca, da biste došli do posjedovanja neizmjernog blaga božanske i goruće ljubavi Kristova Srca.

Po molitvi krunice oblikujete se na savršenu slavu Očevu, čestim ponavljanjem molitve koju vas je naučio Isus: ‘Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje’. Takoder se oblikujete za neprestano klanjanje Presvetom Trojstvu moljenjem ‘Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu’.

Vaša nebeska Majka od vas danas traži da se svetom Krunicom služite kao najdjelotvornijim oružjem za borbu u velikoj bici po zapovijedi ‘Žene zaodjenute suncem’.

Udovoljite mojem pozivu, umnožite vaše Cenakule molitve i bratstva, posvetite se mojem Bezgrješnom Srcu, molite često svetu Krunicu. Onda će moćni Crveni zmaj biti posve svezan tim lancem, njegov će krug djelovanja bivati sve uži i na kraju će postati nemoćan i bezopasan.

Svima će se očitovati čudo trijumfa mojega Bezgrješnog Srca.”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.