(FOTO) POGLEDAJTE, MOĆNO JE! Zapanjujući ZNAK snimljen za vrijeme klanjanja

Autor: Vjera

Sad možete vidjeti što znači stati pred Živog Boga

Predivna fotografija milosti koja doslovno poput vode izvire iz Presvetog Tijela Kristovog snimljena je na klanjanju u kući svetog Pabla u Stou u Dominikanskoj Republici, 30 listopada 2011. godine. Autentičnost ove fotografije nikad nije osporena, a svećenik, fra John Abberton osobno je išao provjeriti te je sam rekao: Provjeravam autentičnost ove fotografije (budući da će se sigurno osporiti) i zasad imam informacije da je fotografija poslana od jednog svećenika njegovom bratu (također svećeniku). Što se mene tiče, vjerujem da je to istina, što znači da je ovo zasigurno jedna od najneobičnijih fotografija ikad viđenih i da je to “euharistijsko čudo”.’

Milost koja izlazi iz Presvetog prelijeva se u bojama crvene i bijele i zlatne. Dok zlatna boja znaći slavu Božju, crvenu i bijelu sam je Isus objasnio svetoj Faustini rekao: “Obje zrake znače krv i vodu. Blijeda zraka označuje vodu koja opravdava duše. Crvena zraka označuje krv koja je život duša… Ove dvije zrake izvirale su nekoć iz dubina Mog milosrđa, kad je koplje otvorilo moje umiruće srce na križu. Ove zrake štite duše pred srdžbom Mog Oca. Blago onom tko će živjeti u njihovoj sjeni jer ga neće stići.

U svakom slučaju, stati pred Lice Boga veliko je milosrđe za svakog čovjeka, čudo koje se odvija svaki dan, u svim crkvama svijeta. Ne propuštajte ga!

Slava Mu i hvala.

 

Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.