Profimedia

Egzorcist otkrio ime demona koji se skriva iza abortusa! Evo što ga uznemiruje

Autor: Vjera

Usred seanse jedan od egzorcista bio je nadahnut podići ikonu Gospe od Guadalupe, a onda...

Lucy opsjedaju i demoni je svake noći muče. Rugaju joj se, označavaju tijelo ogrebotinama i opeklinama, tvrde da je posjeduju i često joj zavrću noge, što je za nju mučno. Demoni su nemilosrdni i neumoljivi.

Nakon niza intenzivnih sesija egzorcizma, demoni su slabili. Činilo mi se da su oni možda dovoljno slabi da bi ih Isusovom snagom natjerali da otkriju svoja imena. Imati njihova demonska imena daje dodatnu snagu da ih istjeramo i po tome znamo da se bliži vrijeme njihovog izlaska.

Zato sam zahtijevao iznova i iznova i iznova: “Dicas mihi nomen tuum” (“Reci mi svoje ime”). Ovaj je redak izravni citat iz tradicionalnog obreda egzorcizma. Demon se snažno opirao. Napokon je s velikom nevoljkošću oitkrio imee: “Abyzou”.
Potražio sam. Nekoliko se izvora slaže: Abyzou (također se piše Abizou, Obizu, Obizuth, Obyzouth, Byzou) ime je “ženskog” demona na Bliskom istoku okrivljenog za abortuse i smrtnost novorođenčadi. *

To je imalo savršenog smisla. Nažalost, Lucy je imala abortus. Iskreno se pokajala, otišla na ispovijed i ostala vrlo skrušena. Iako se svi grijesi opraštaju u sakramentu, to ne znači da se pridruženi demoni odmah izbacuju. Često je potrebno vrijeme pročišćenja. S obzirom na težinu grijeha i tragičnu dječju smrt koja je rezultirala, bila je to borba za istjerivanje ovog demona.

Abyzou se ismijavala s Lucy zbog pobačaja. Demon joj je rekao da joj se nikad to neće oprostiti. Igrala se s njezinim dubokim osjećajem krivnje i pokušavala je odvući u tamu beznađa i očaja.

To je tipično demonsko ponašanje. Demoni ne samo da vas iskušavaju da počinite grijeh, već vas onda, ako to učinite, izruguju i sramote zbog toga. Uvjerili smo Lucy da joj je grijeh uistinu oprošten i izmolili molitvu za njezinu bebu. Lucy će također trebati savjetovanje nakon pobačaja.
Usred seanse jedan od egzorcista bio je nadahnut podići ikonu Gospe od Guadalupe. Demon je upao u veliki grč. Dakle, opetovano smo zazivali Gospu pod ovim naslovom i demon se grčio svaki put kad bi se ikona podigla.

Učinkovitost ove svete slike nije slučajna. Ikona Gospe od Guadalupe otkriva Mariju kao trudnicu i pod tim naslovom često je zazivaju za nerođenu djecu. Štoviše, pod njezinim je nogama simbol mjeseca i tame, referenca na vraga. Juan Diego, na čijoj se tilmi slika pojavila, na svom ju je materinjem jeziku nazvao: ” Te Coatlazopeuh ” – “ona koja zdrobi zmiju”.




Pobačaj je težak grijeh. Ali Lucy i svi koji su to učinili trebali bi znati da postoji Božanski izvor iscjeljenja i mira. Imamo ogromnog zagovornika u Gospi od Guadalupe koja gazi po Abyzouu i donosi Božje ozdravljenje. “Gospe od Guadalupe, mistična ružo, moli za nas.”

Iz dnevnika egzorciste Stephena Rossettija

>>>‘Postoji demon koji napada samo obitelj!’




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.