Egzorcist iz Irske primio poruku Isusa: Velika katastrofa zahvatit će svijet, Rim će pasti, a moja djeca…

Autor: Vjera

Isus progovorio svećeniku

Svećenik iz Irske fr. Michel Rodrigo, egzorcist i mistik vrijeme primio je po daru lokucije, za vrijeme molitve u kapeli u Knocku, kako sam navodi, poruke Isusa Krista. U kratkom vremenu postao je svojevrsni proročki feomen. Govorio je o trećem svjetskom ratu, eri mira, antikristu itd.

Moleći se u istoj kapeli u Knocku u Irskoj 13. listopada 2019. godine primio je zanimljivu tada proročku poruku koja govori o stvarnosti Isusa Krista u Euharistiji. Ovo je proroštvo zanimljivo zbog događaja koji su uslijedili nakon. Ukidanje svetih misa, a trenutno se u mnogim crkvama odvija i nedostojno pričešćivanje, kao npr. pričešćivanje pomoću letve.

‘Ja sam Jaganjac Božji. Uskoro ću otvoriti sedam pečata kako bih ispunio volju svog Oca. Tko mene čeka i mene pozdravlja, pozdravlja i blagoslov mog Oca’, kazao mu je Isus i dodao.

‘Kad vidite Hostiju, tad gledate Moje tijelo i Moju krv. Vidite Moje lice koje vam se pokazuje u bijelom sjajnom kruhu. Ja sam kruh života za sve. Tko će jesti od ovog kruha, ustat će posljednjih dana.’

Nakon toga upozorio je na tamu koja će se spustiti, na pad Rima ali i na zaštitu malenih…
‘Na svijet sada dolazi velika tama: tama grijeha, jada, Sotone, koji će pokušati obezvrijediti lice Mog tijela, a to je Moja Crkva. Pokušat će obojiti moje bijelo lice u Svetoj euharistiji gnjusnim svetogrđem.

U tom će trenutku nastupiti vrijeme. Velika katastrofa zahvatit će svijet, kao nikada do sad. Rim će pasti. Sotona nikada neće prevladati nad Mojim pravednim i Mojim vjernim ostatkom.

Znak će biti na nebu, a ruka moga Oca će uništiti tamu Sotone i njegova lažnog proroka.
Brtva će se slomiti. Pripremite se za ovaj dan. Moja Majka će zaštititi moje baš svugdje u skloništima koje joj je pripremilo njeno Bezgrešno Srce.

Znajte da će teret biti lagan, a radost Moje djece bit će velik. Sretni su oni koji su pozvani na večeru Janjeta. Njegujem ih i štitim. Oni se neće se bojati kuge neprijatelja. Vaš Spasitelj, vaš prijatelj, Isus’.

S obzirom da je riječ o privatnoj objavi imajte na umu da Crkva ne obvezuje na vjerovanje ovim i sličnim porukama.  No, ipak, slavite i hvalite Gospodina!

Svećenik nikad zabrinutiji: Nemamo vremena, ostalo je manje od dvije godine do kraja…
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.