DVOGODIŠNJA DJEVOJČICA ŠOKIRALA PROROŠTVOM: ‘Kralj dolazi, otvorite se Ocu jer kralj dolazi’

Autor: Vjera

U svakom slučaju djevojčica je u pravu - Otvorite se Ocu na nebesima jer isus dolazi!

Nešto prije ponoći naša Lily (2) nas je probudila, kucala na vrata te nam žurno govorila: ‘Nešto dolazi, nešto dolazi.’ Nismo obraćali pažnju, a Lily nam je drugog dana ispričala što je vidjela. Nakon što sam ju upitala što dolazi, ona je viknula Kralj dolazi, Kralj dolazi. Također možete čuti kako izgovara: Abba (otac) je gore, on će vas uzdići gore i pridružite se Ocu gore, opisala je događaj začuđena majka koja je pustila ovaj video,. Majka je također u opisu dodala kako ju nije učila takve stvari jer je djetešcu tek dvije godine i tek sada hvata i uči neke riječi i slaže rečenice pa je nisu još ni upoznavali s temama poput drugog dolaska Isusa. Također, majka je u opisu videa napisala kako joj je Lily drugog dana tijekom doručka još rekla: ‘Mama otvori se, jer Bog dolazi.’

Bilo kako bilo, u videu možete jasno vidjeti djevojčicu koja govori da nam kralj dolazi te prstićem pokazujući prema nebu ona uzvikuje Abba je gore, Abba će nas voditi gore, što možete pogledati u videu za kojeg se majka nada da će biti ljudima na blagoslov uz dodatak:

(Joel 3, 1) Poslije ovoga izlit ću duha svoga na svako tijelo, i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će starci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.