PxHere

DOSTA JE BILO, KATOLICI SE BUDE! Diljem SAD-a tisuće krenule u borbu protiv demonskih snaga!

Autor: Vjera

'Sotona, neprijatelj svih muškaraca i žena, vodi nemilosrdni rat protiv nas, naše vjere, naših obitelji, nacije i svih osoba. Mi vjerni katolički laici nećemo mirno stajati...'

Katolici širom Sjedinjenih Država pozivaju na milijun krunica tijekom 100 dana molitve i posta kako bi otjerali demonske snage iz Sjedinjenih Američkih Država.

Marš nazvan ‘Milijun krunica’ poziva katolike da mole krunicu 100 dana, s ciljem da preko milijun izmoljenih krunica ponude za popravak i zagovor za američke nacije”, jer kako naglašavaju SAD „je zahvatila borb dobra i zla, kao nikad prije u povijesti svijeta.”

Inicijativa je započela Svečanošću Uznesenja Marijinog (15. kolovoza) i završava svečanošću Bezgrešnog začeća Marijinog (8. prosinca).

U trenutku pisanja ovog teksta više od 750 tisuća katolika javno se imenom i prezimenom zavjetovalo na molitvu svete krunice u trajanju 100 dana, a broj raste iz minute u minutu.

„Mi, dolje potpisani katolički muškarci i žene, ponovno povjeravamo sebe i svoju naciju, našem Gospodinu Isusu Kristu, koji je ljubav, istina, ljepota i dobrota, a sam po sebi i trijumf Presvete obitelji Isusa, Marije i Josipa”, glasi zalog kojeg je potpisalo, u ovom trenutku 750 tisuća ljudi .

„Mi molimo našeg Gospodinom da ukori, veže i protjera sve demonske i sotonske sila koje pogađaju naš narod. Molimo se Gospodinu našem za vlastito obraćenje i obraćenje svih naših ljudi, i katoličkih i nekatoličkih, kako bi pronašli ljepotu i slobodu koja se nalaze samo u Presvetom Srcu Isusovu kroz Bezgrešno Marijino srce.”

„Sotona, neprijatelj svih muškaraca i žena, vodi nemilosrdni rat protiv nas, naše vjere, naših obitelji, nacije i svih osoba. Mi vjerni katolički laici nećemo mirno stajati.”




Nećemo napustiti našeg Gospodara. Nećemo pustiti svoju zemlju Zlu. Pozivamo sve katoličke muškarce i žene da se ujedine u ljubavi Božjoj i da zauzmu stav za svu našu braću i sestre u našem narodu,” piše u javnom zalogu koji se potpisuje širom SAD-a.

Katolici će tako dakle krenuti u otvorenu bitku protiv zla tako što će svakodnevno moliti svetu krunicu, petkom postiti na ovu nakanu, a jednom mjesečno sat vremena provesti u klanjanju pred Presvetim Oltarskim Sakramentom!

Blagoslovljeni bili, slava Gospodinu!




Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.