Peakpx

DJEVOJČICA IMALA VIZIJU: Bog joj rekao kad će virus nestati!

Autor: Vjera

Vjera djevojčice obišla je svijet

Michelle Dalida-Calayag podijelila je objavu na društvenim mrežama koja je odmah postala popularna zbog vizije koju je njezina kćer Jahzara Bryelle vidjela u snu.

Kršćanska majka napisala je detaljan razgovor koji je tu večer vodila sa svojom kćeri.

Dok su majka i kćer gledali vijesti o koronavirusu, Jahzara „Jahzy“ je odjednom rekla: „Mama, znaš što? Bog mi je nešto rekao?“

Majka ju je upitala: „Kako? Što ti je rekao?“.

Jazhy je odgovorila: „Sinoć sam spavala i u snu sam čula Boga. On mi je rekao: ‘Ne brini se, Jahzy, virus će nestati u travnju“.

Majka je tada rekla: „Ajme. Čekaj, jesi li bila uplašena?“.

Djevojčica je odgovorila: „Da, još i prije“.




„A sada?“, upitala je majka.

„Sada više nisam uplašena“, rekla je Jahzy.

Majka ju je upitala zašto se više ne boji, a djevojčica je odgovorila: „Jer je Bog sa mnom, i Duh Sveti je sa mnom. Tako da nisam uplašena“.




Majka nije mogla vjerovati, no ujedno je odlučila i objasniti zašto je podijelila taj razgovor na društvenim mrežama: „Namjera mi nije bila usredotočiti se na poruku, nego na vjeru djeteta. Molimo se da će se ovaj svijet pokrenuti u molitvi i nadi, da će nas voditi do molitve blagoslova za našu naciju i svijet“.

Objavu je završila riječima: „Njezina vjera je ovdje jako glasna. Dok se vijesti (istinite i lažne) šire kao divlja vatra, ona je odlučila ne usredotočiti se na problem, nego na Boga. Njezine riječi rezoniraju i donose nadu. I to nije izmišljeno. Riječ Govori: ‘Jer nije nam Bog dao duha bojažljivosti, nego snage, ljubavi i razbora’ (2. Timoteju 1,7)“.

Dodala je: „Njezina vjera je čvrsta u Onome kojega ništa ne može potresti. Je li i vaša vjera prizemljena?“.

Izvor: novizivot.net

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.