Čudotvorna pobožnost koja dokazano ubija sve vrste virusa! 

Autor: Vjera

Manje panike više ovoga

U veljači 1832. u Parizu je izbila strašna epidemija kolere koja je prouzročila smrt više od 20 000 ljudi. U lipnju te iste godine redovnice iz reda sestra milosrdnica Sv. Vinka Paulskog započele su dijeliti prvih 2000 medalja proizvedenih na zahtjev ispovjednika svete Katarine Labouré
kojoj se 1830. ukazala Gospa.

Njoj je Djevica Marija naložila da se pobrine oko izrade medaljice i kad je bila izrađena i prodrla medu vjernike, blažena je Djevica preko nje činila mnoga čudesa te su je Parižani nazvali “Čudotvorna medaljica” zbog brojnih ozdravljenja, obraćenja i zaštite od bolesti. Dakle, što je vrijedilo ‘jučer’, to vrijedi i danas. Više Boga manje panike, više molitve manje straha, više vjere, manje zla. Više je ljudi ubila nevjera nego što mogu svi virusi svijeta. A danas je virusa što razaraju duh više nego ovih što ubijaju tijelo, tako da ovo troje (medaljica, krunica i Gospa) ubija ‘viruse’. Dokazano djeluje.

‘PRIMIT ĆE VELIKE MILOSTI’ Otkrijte tajnu čudotvorne medaljice i poniznost njene svetice!

DJEČAK SE PROBUDIO IZ KOME: ‘Čudotvorna medaljica stvarno djeluje’

medjugorje.info




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.