ČUDESNI PADRE PIO OVAKO GOVORI: Učinite samo ovo i ja ću vam pomoći!

Autor: Vjera

Postoje trenuci kad je preteško moliti, tad možemo učiniti ovo

Jednog poslijepodneva u samostanu fratri su čuli predivnu glazbu i pjevanje zbora. Bili su začuđeni jer to doba dana nitko koga su znali nije mogao nastupati. Odlučili su odgovor potražiti od Padre Pija kojeg su zatekli u dubokoj molitvi.

– Što je? Što se čudite? To su glasovi anđela koji odvode duše iz čistilišta u Raj, odvratio im je svetac.

Otac Alessio Parente takođersvjedoči: ”Kad bi Padre Pio ispovijedao rekao bi svojoj duhovnoj djeci da mu, ukoliko osobno ne mogu doći do njega, slobodno pošalju anđele čuvare kako bi im mogao pomoći.

Jednog sam dana sjedio s njim na terasi i upitao ga za savjet u vezi jedne osobe, no on mi je odbrusio:

“Ostavi me na miru, zar ne vidiš da sam zauzet!” Ostao sam šuteći, ali vidio sam kako Padre Pio moli krunicu pa sam se pitao zašto je toliko zauzet. No ubrzo je nastavio: “Zar nisi vidio anđele čuvare moje duhovne djece kako dolaze i odlaze?”

Odgovorio sam mu: “Nisam ih vidio, ali vjerujem jer svakog dana ponavljate duhovnoj djeci da vam ih šalju.”

Naime, mistični redovnik i veliki svetac Padre Pio u svojim zapisima često spominje ulogu anđela, posebno anđela čuvara u svom životu i svakodnevnim duhovnim bitkama. On je svojeg anđela čuvara i viđao, kao i demone koji su ga sustavno tlačili i fizički tukli.




Prema padre Piju, naši anđeli čuvari su ti koji nas vole najviše, poslije Boga i Gospe, stoga ne smijemo zaboraviti njihovu ulogu u našim životima.

Pošaljite mu svoga anđela, i on će vam pomoći!




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.