Božji zahvat nad čovječanstvom! Poslao anđele da nas nauče molitve koje mogu izmoliti sve

Autor: Vjera

Bog je poslao anđele na zemlju koji govore ovo:

Godine 1916., u vrijeme progona Crkve u Portugalu, troje se djece: Luciji, Francescu i Jacinti, ukazao Anđeo mira, Anđeo Čuvar Portugala, i Anđeo Euharistije. Sva tri anđela prethodila su slavnim fatimskim ukazanjima Blažene Djevice Marije i sva tri anđela,  djecu, koja tada, predstavljaju cijelo čovječanstvo – uče moliti. Kad su se sama ukazanja dogodila malim pastirićima nitko nije ni slutio kakva će sila i moć prožeti zemlju po tim slavnim ukazanjima. Ali Bog je znao, Bog je odlučio i kao veliku milost, preko anđela uči nas moliti molitve, koje služe širenju Kraljevstva Božjeg na zemlji i promijene svijeta. Nažalost, zaboravljene su.

Anđeo mira: Molitva oprosta

U proljeće 1916., Anđeo mira od djece je zatražio da mole s njim. Kleknuo je i poklonio se, te je tri puta ponovio sljedeću molitvu: ‘Bože moj, ja vjerujem u Te, ja Ti se klanjam, ja se ufam u Te i ja Te ljubim. Molim Te oproštenje za sve koji ne vjeruju u Te, koji Ti se ne klanjaju, koji se ne ufaju u Te i koji Te ne ljube.’ Dignuvši se, Anđeo je rekao djeci: ‘Tako molite. Srce Isusovo i Srce Marijno čuju vaše molitve.’

Anđeo Portugala: Molitva prikazanja

Drugo ukazanje Anđela dogodilo se pokraj bunara u vrtu Lucijinih roditelja. Evo Lucijina opisa: ‘Jednog ljetnog dana igrali smo se, provodeći podnevni odmor kod kuće kraj bunara mojih roditeljla, a zvali smo ga Imeria. Najednom ugledali smo opet Anđela koji nam je rekao: – Što radite? Molite, molite mnogo! Srce Isusovo i Srce Marijino žele vam svoje milosrđe iskazati. Stalno prikazujte Svemogućem molitve i žrtve. Kakve žrtve treba prinositi? upitah. Anđeo mi odgovori:
“Prinosite sve što možete kao žrtvu, kao zadovoljštinu za grijehe, koji Njega vrijeđaju i kao molbu za obraćenje grešnika. Tako ćete za svoju domovinu postići mir. Ja sam njezin Anđeo Čuvar, Anđeo Portugala. Prije svega prihvaćajte i podnosite spremno trpljenja, koja će vam Gospodin slati. Od toga smo vremena prikazivali Bogu sve što nas je žalostilo.’

Molitva anđela Euharistije

Kod trećeg ukazanja anđela djeca su vidjela kako je u lijevoj ruci držao kalež, nad kojim je lebdjela Hostija, iz koje je u kalež palo nekoliko kapi Krvi. Ostavio je da kalež sa Hosijom lebdi u zraku, kleknuo je kraj djece i potaknuo ih da s njim ponavljaju tri puta ovu molitvu:
Presveto Trojstvo,Oče, Sine i Duše Sveti, duboko Ti se klanjam i prinosim Ti predragocjeno Tijelo i Krv, Dušu i Božanstvo Gospodina našega Isusa Krista prisutnog u svim Svetohraništima svijeta kao zadovoljštinu za sve uvrede, svetogrđa i nemar kojima je On vrijeđan. Po neizmjernim zaslugama Presvetog Srca Isusova i po zagovoru Bezgrešnog Srca Marijina, molim te za obraćenje jadnih grješnika.

Ove su molitve ozbiljna Božja intervencija, milosni prodor u čovječanstvo, i mogu donijeti nevjerojatne promjene svijetu. Međutim, zaboravljene se, a Božji narod umjesto da moli često okreće svoju glavu od milosrđa koje Bog neprestano izlijeva na nas pokušavajući nas spasiti.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.