fbpx

BISKUP UPOZORAVA: Nikad prije demoni nisu bili ovako aktivani, činite ovo

Autor: Vjera

Iznio iskustvo s anđelom čuvarom

“Demonske snage trenutno su se povećale do te mjere da se nalazimo u duhovnoj bitci čija veličina nadmašuje sve što smo ikad prije vidjeli,” upozorava biskup Athanasius Schneider videu koji je posvetio stvarnosti anđela. Razlog je za to je kaže između ostalo, što danas Crkva ignorira stvarnost anđela, kako onih koje nam je Bog dao za borbu, tako i onih palih Luciferovih čije se snage povećavaju.

Schinder govori kako je Bog stvarajući svijet stvorio jedan nama vidljivi i drugi nevidljivi svijet. U tom nevidljivom svijetu stvorio je anđele.

Bojne linije u ovoj borbi nalaze se između istine i zablude kao i između naturalizma i natprirodnosti, objašnjava Schneider govoreći da zadnjih pedest godina crkva ignorira natprirodan svijet koji je jednako važan kao i ovaj. Daje prednost naturalizmu zbog čega smo izgubili pojam o važnosti anđela.

Schneider  preporučuje ljudima štovanje svetih anđela čuvara u  borbi protiv zlih duhova, ali i naglašava važnost povjeravanjeamalih životnih stvari njima. Objašnjava da svaki čovjek ima svog anđela čuvara koji uvijek u Božjoj prisutnosti moli za nas dok s druge strane postoji Luciferov anđeo koji čini sve da uništi čovjeka.

Biskup je dao i jedan primjer djelovanja anđela čuvara: “Ponekad me moj anđeo čuvar probudi točno u trenutku kad se moram probuditi, kada budilica nije radila”, i zaključuje: “Što više molimo anđele, to nam oni više pomažu u svakodnevnom životu.”
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.