DRAMATIČNO UPOZORENJE! Ne može svatko u rat protiv Sotone! Ljudi stradavaju zbog ovoga…

Autor: Vjera

Što će biti s nama?' pita se svećenik i donosi šokantno svjedočanstvo

“Julia je odrasla u dobroj katoličkoj obitelji.

Otišla je na fakultet i počela izlaziti s mladićem koji je bio jako angažiran u okultnom. Sudjelovala je u tim ritualima, a upala je i u druga grešna ponašanja.

Božjom milošću, došla je u kontakt s dinamičnom katoličkom skupinom mladih na Sveučilištu i to joj je preokrenulo život. Prekinula je sa svojim dečkom.

Počela je prisustvovati misi i otišla se ispovjediti. Stvari su se počele mijenjati.

Nekoliko mjeseci nakon obraćenja, jednog se jutra probudila s užasnim tragovima na leđima. Izgledalo je kao da joj je zvijer nabila kandže niz leđa.

Demoni su je počeli napadati. Noćima su je maltretirali i zlostavljali. Imala je poteškoća s ulaskom u crkvu ili odlaskom na misu. Znala je da joj se prošlost vratila da bi je mučila.

Dvije njezine prijateljice sa Sveučilišta željele su pomoći. Noću su ušle u njezinu sobu kako bi vidjele što se događa. Odlučile su spavati u njezinoj sobi i biti joj podrška tijekom demonskih napada.
Nažalost, ove mlade žene, iako dobronamjerne, nisu bile duhovno spremne za ono što su susrele.

Jedna je pala u zlouporabu droga i seksualni promiskuitet, a nedugo zatim napustila je Sveučilište. Druga se ispunila bijesom, zaprijetila samoubojstvom, a i ona je napustila Sveučilište. Julijina obitelj uputila ju je na egzorcista koji je započeo Obred.

Julia je primijetila da kada je otišla kući svojoj obitelji, demoni nisu mogli ušli u kuću. Tamo nije imala napadaje.
Otac je objasnio da je njihova kuća blagoslovljena; bila je ispunjena sakramentalima, uključujući raspela, svete kipove i često  je škropljena svetom vodom. Roditelji su bili gorljivi katolici.

Efežanima 6, 11 kaže: “Obucite se u svu ratnu opremu Božju, da biste se mogli održati zasjedama đavla!.”

Ove dvije mlade žene nisu bile spremne. Roditelji su bili.

Vjera u Boga i Isusa Krista oklop su koji nas štiti. Kako vjera izmiče u ove svjetovne dane, brinem se da naši domovi i obitelji neće biti zaštićeni.

Što će biti s nama?” pita se mons. Stephen Rosseti, svećenik i egzorcist u ovom dramatičnom upozorenju kojeg donosi na svom blogu.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.