DOZNAJTE: Što jedan poznati hrvatski karizmatik misli o Papi Franji!

Autor: D.B.

Zamolili smo Dražena Radigovića, poznatog svećenika karizmatika, osnivača i duhovnika zajednice Dobri pastir da nam izrekne svoje mišljenje o Papi Franji.

Vlč. Dražen je rekao: 

‘Za mene je ovaj Papa čovjek Božji. Prožet Božjom riječju, govori riječi mudrosti i ljubavi u život svakodnevnog čovjeka. Sigurno da se njegove riječi mogu i izvrnuti, kao i poruka koju želi reći, ali mislim, u osnovi, da je njegova poruka jako bliska Isusovim riječima. Za mene je on čovjek Duha!’

Istoga su  mišljenja i ostali hrvatski karizmatici, kako svećenici tako i laici, s kojima smo razgovarali o Papi Franji. Ukratko: Papa Franjo je čovjek Duha, prava osoba za vrijeme u kojemu živimo!

Prisjetimo se jednog od 40 karizmatskih susreta u organizaciji karizmatske zajednice Dobri pastir na kojima je propovijedao vlč. Dražen Radigović.

Autor:D.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.