DOMAZET LOŠO POTVRDIO ŠOKANTAN POTEZ PUTINA: ‘Evo zašto ga Zapad ne podnosi’

Autor: Vjera

Ekskluzivno za dnevno.hr Domazet Lošo potvrdio je informaciju koja je vjerojatno i ključ Putinove nepobjedivosti u duhu

Vladimir Putin ponovno je odnio izbore u Rusiji čime je pokazao da je jači nego ikad. Dogodilo se to uoči napetih odnosa sa Zapadom, pa je njegov položaj i utvrđeniji nego ikad.

Zapad ga ne podnosi otkad je stupio na čelo Ruske Federacije jer se otvoreno suprotstavlja politici zapada koja je ništa drugo nego totalitarizam iza maske neke demokracije, koju on često, posve ogoljuje. Pokušavaju ga slomiti svim vidljivim i ne vidljivim silama, ali ne uspijevaju. Kako?

No, do nas je došla jedna zanimljiva informacija a tiče se duhovne snage Vladimira Putina koju on očito crpi iz vjere u Krista kao i iz poslušnosti svojoj Crkvi i crkvenim ocima.

Naime, isto kako je Isus Krist, prije početka svog javnog djelovanja prvo otišao u pustinju 40 dana na duhovnu pripremu, to isto učinio je i Vladimir Putin prije nego je prvi put postao predsjednikom Ruske Federacije.

Tu informaciju potvrdio nam je Domazet Lošo koji je napomenuo – da to na zapadu znaju, zbog čega on i je – toliki problem.

Na naše pitanje je li istina da je Putin bio 40 dana na kruhu i vodi prije izbora, Domazet Lošo nam je odgovorio sljedeće:

Da… Putin je prije nego što je postao predsjednik Ruske Federacije bio četrdeset dana u sibirskoj pustinji zvanoj “Pitijska pustinja”, na kruhu i vodi i na temperaturi od minus 30 stupnjeva…




Tu su zadaću odredili  pravoslavni “starici”, a on je prihvatio’, kazao nam je Lošo i dodao: ‘Znaju to na Zapadu i zato je on njima ‘problem’.

Naime, ova informacija govori nam mnogo toga što može biti ključ Putinove duhovne snage. Važnost pustinje pokazao nam je sam Isus Krist, a Putin koji ide njegovim stopama za razliku od mnogih drugih vladara koji se kreću stopama Sotone, zasigurno ne može biti pobijeđen koliko god od bio izvrgavan progonu.

Druga stavka odnosi se na poslušnost ‘pravoslavnim starcima’, kako je to naveo Domazet Lošo, a koja nam otkriva ništa drugo nego, poniznost pred crkvom i Bogom što je neophodno za pobjedu u Kristu bez obzira na kojoj se poziciji moći ili nemoći nalazili.




Putin naime, ima i svog stalnog duhovnika izrazito cijenjenog pravoslavnog  monaha o. Tihona Ševkunova što ga opet razlikuje od svih ostalih zapadnih vladara, koji se, iako često predstavljeni kao kršćani, skrivaju iza analiza gatara i vračara zbog čega oni naoko slabe, dok Putin itekako jača u sjeni Onoga koji je već pobijedio pogani svijet!

Admiral i geostrateg Domazet Lošo jedan je od rijetkih koji upravo zbog toga, zbog te veličanstvene spoznaje o nepobjedivosti u Kristu često napominje: ‘Otvorimo vrata Kristu. Ako slijediš Krista, ne možeš pogriješiti. Najbitnije je  očuvati katolički identitet kojeg brojne udruge i sekte, nagrizaju, govori Lošo koji upozorava da će Europa i Zapad kao takav propasti, jer se odrekao Krista!

 

(VIDEO) ZATO IH MRZE: Mađarska vlada svako jutro moli zaštitu svetom Mihaelu!

 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.