foto: wikimedia

DOGODIT ĆE SE NEŠTO VELIČANSTVENO! Tajna svetog Mihaela i ove molitve zgromit će svijet na svršetku

Autor: Vjera

Molite moćnu molitvu koju je sam Papa naredio moliti u svim Crkvama svijeta

Dana 20. veljače 1878., na kraju konklave koja je trajala samo 36 sati, kardinal Gioacchino Pecci izabran je za papu i uzeo je ime Lav XIII. Mnogi ljudi, danas stariji, sjećaju se da su, prije liturgijske reforme Drugoga vatikanskog koncila, svećenik i vjernici na kraju svake mise klečali kako bi izmolili molitvu Gospi i princu anđela, napisanu od strane pape Leona XIII., koja je glasila: „Sveti Mihovile arkanđele, brani nas u boju; protiv pakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon. Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo: Ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge duhove zlobne, koji svijetom obilaze na propast duša, božanskom krjepošću i jakošću u pakao strovali. Amen.”

Luciferova ruka

Papa je to povezan s francuskim katolicima s Republikom i velikim društvenim enciklikama koji prepoznajući Luciferovu ruku u krizama koje potresaju svijet, obvezuje, sve crkve svijeta da na kraju svake mise, izmole molitvu svetom Mihaelu i da zamole njegovu pomoć protiv pobunjenih anđela.

Teror i čuđenje

Ali što se dogodilo? “Ne sjećam se točno koje se godine to dogodilo… jednog lijepog jutra veliki papa Lav XIII. slavio je svetu misu i prisustvovao misi zahvalnici, po svom običaju. Odjednom se vidjelo kako naglo podiže glavu i netremice se zagledava u nešto iznad glave svećenika koji je predvodio misu. Zurio je, ne trepćući, ali izražavajući osjećaj užasa i čuđenja, lice mu je promijenilo boju i izraz. Događalo se nešto čudno i veliko. Naposljetku, kao da se vraća sebi i lagano, ali energično udari sebe rukom, ustade.

“Sveti Oče, ne osjećate se dobro”

Viđen je kako ide u svoju osobnu radnu sobu… Članovi njegove obitelji slijedili su ga, impresionirani i zabrinuti. Brižno su ga upitali: “Sveti Oče, nije li Vam dobro? Trebaš li nešto? “Ništa, ništa”, odgovorio je i zatvorio se. Nakon pola sata dao je nazvati tajnika Kongregacije obreda i, dajući mu list papira, rekao mu da ga tiska i pošalje svim ordinarijima svijeta. Što je sadržavao papir? Molitvu koju molimo na kraju mise s narodom, a koja uključuje prošnju Mariji i žarki zaziv Knezu nebeske vojske, moleći Boga da Sotonu baci u pakao” (Ovo je svjedočanstvo koje je dao opat Pecchenino, a prenosi La Civiltà Cattolica, 1930.)

Strašna vizija




Prema riječima njegova osobnog tajnika, monsinjora Rinalda Angelija, Lav XIII je tog jutra imao viziju koja ga je užasnula. Vidio je >>>> više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.