Foto: Pixabay

Dogodilo se nešto neobično na klanjanju: Julia je smotala svoju prostirku…

Autor: Z. K.

Danas je Julia sretna i zdrava mlada žena, ali prije sedam godina bila je teško bolesna – sve dok joj, kako tvrdi, čudesno ozdravljenje na euharistijskom klanjanju nije promijenilo život. Evo njezine priče.

Katoličko djetinjstvo

Julia je odgojena u pobožnoj katoličkoj obitelji, a njezini roditelji pomogli su njoj i njezinih šestero braće i sestara da Isusa stave na prvo mjesto. Živjeli su na pješačkoj udaljenosti od svoje župe u predgrađu Chicaga, pa je Juliji bilo lako često dolaziti u crkvu.

“Moji prijatelji i ja mogli smo se sastajati na ranoj jutarnjoj misi prije škole, a nakon što je uspostavljena stalna kapelica za euharistijsko klanjanje, mogla sam navratiti reći ‘bok’ Isusu kad god sam htjela”, rekla je u intervjuu za Aleteiju.

foto: pexels

Julijina obitelj također je imala redoviti čas Svete ure subotom poslijepodne kako bi cijela obitelj mogla provesti vrijeme u molitvi.

“Kristova prisutnost bila je utješna konstanta”, rekla je Julia. “Kad sam kleknula pred Euharistijom, nisam ni sumnjala da posjećujem pravu Osobu”.

Golemo euharistijsko čudo zbog kojeg se Papa smrznuo! Krv iz hostije kapala preko ruku svećnika do oltara
Oslabljujuća bolest

Julijino zdravlje nikad nije bilo sjajno, ali postalo je mnogo gore u tinejdžerskim godinama.

Nakon posjeta mnogim liječnicima i podvrgnutih opsežnim pretragama, dijagnosticiran joj je sindrom posturalne ortostatske tahikardije (POTS), poremećaj živčanog sustava koji utječe na otkucaje srca i krvni tlak.
“Kada bih predugo stajala ili sjedila uspravno, krv bi mi nestala iz glave, zbog čega bih se onesvijestila”, objasnila je.

Julijino se stanje pogoršalo od potrebe za hodalicom do invalidskih kolica do medicinske sestre koja je pomagala u davanju intravenske tekućine. “Život je bio termin za terminom, lijek za lijekom”, rekla je.

Bolest ju je potpuno prikovala za krevet dok su njezini prijatelji i vršnjaci odlazili na fakultet i pronalazili svoje zanimanje.

“U određenom smislu i ja sam bila u školi – školi križa”, prisjetila se.

Ovo je molitva po kojoj su ozdravile tisuće!

Čudesno ozdravljenje

Dana 1. travnja 2017. Julia je sa svojom obitelji otišla u kapelu klanjanja na njihovu redovitu subotnju Svetu uru. Julia nije mogla sjediti uspravno u klupi, pa je ležala na prostirci za vježbanje u stražnjem dijelu kapelice.

Opisala je nevjerojatnu stvar koja se tog dana dogodila:

Molila sam se za ozdravljenje i prije, ali odgovor je uvijek bio vrlo jasan “još ne”. Ovaj put je moja molitva bila drugačija. Bio je prvi travanj. Znajući da Isus ima smisla za humor, pitala sam bi li mi omogućio dramatično iscjeljenje kao prvotravanjsku šalu, kako bih mogla zbuniti ljude svojim iznenadnim zdravljem. Na moje iznenađenje, pristao je! >>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.