Direktor talijanske Radio Marije izašao s hitnim upozorenjem na ‘drugu zvijer apokalipse’! Neće je svi prepoznati

Autor: Vjera

Sve se to događa pred našim očima sada, ako nismo slijepi, upozorava svećenik

Nedavno je vlč. Livio Fanzaga, direktor talijanske Radio Marije, objavio posebnu emisiju na Radio Mariji upozoravajući svoje slušatelje na drugu zvijer apokalipse. Upozorio je i da Blažena Majka govori o nadolazećem vremenu kušnje.
Svećenik Livio tako govori: „Dragi prijatelji, Gospa kaže: ‘Doći će kušnje, morat ćete biti jaki!’ ‘U nedavnoj poruci, preko vidjelice Marije, vidimo da moramo biti spremni jer je otvoreno naviješteno da je sada pred nama vrijeme kušnje u kojoj ćemo mnogi biti slabi, zbog čega će nas grijeh na kraju svladati. Gospa nas podsjeća da je došla na zemlju kao Kraljica mira suprotstaviti se sili Sotone.

Rekla je: ‘Draga djeco! Moj poziv za vas je molitva. Neka vam molitva bude radost i vijenac koji vas veže uz Boga. Dječice, doći će kušnje i nećete biti jaki, grijeh će zavladati ali, ako ste moji, pobijedit ćete, jer će vaše utočište biti Srce moga Sina Isusa. Zato, dječice, vratite se molitvi dok vam molitva ne postane život danju i noću.’

‘Tko će se moći oduprijeti u svijetu u kojem vlada grijeh, a da ga ne svlada?’, pita dalje otac Livio i dodaje: ‘Nitko se ne može oduprijeti, bez snage koja dolazi od Boga, ali do toga se može doći samo molitvom. Ne možemo zamisliti kakve nas kušnje čekaju, no neke od njih već je Evanđelje naslućivalo. U vrijeme kušnje proširit će se lažna religija koja ima samo obmanjujuće izglede, ali čija je suština poricanje istine. Kroz nju djeluje druga zvijer Apokalipse, koja ima izgled janjeta, ali glas zmaja. Svrha joj je navesti čovječanstvo da štuje novu rečigiju, onu humanitarnu, čovjeka koji postaje Bog pritom gazeći Križ i spasenje koje dolazi od Isusa Krista.’ ‘U stvari,’ kaže otac Licio ‘lažni Kristi i lažni proroci će se pojaviti i činit će znamenja i čuda da zavedu, ako je to moguće, čak i izabrane.’ ‘Sve se to događa pred našim očima ako nismo slijepi. Samo dubokom i neprestanom molitvom moći ćemo otkriti prijevaru, oduprijeti se zavođenju i progonu i postići spasenje svoje duše.’

‘Gospa nas podsjeća’, kaže otac Livio da je došla na zemlju kao Kraljica mira da se suprotstavi djelovanju sotone koji želi posijati strah, podjele, nemire i ratove koji se rađaju prije svega u našim srcima. Gospa nam aktivno daje upozorenja o sotoni koja ne smijemo zanemariti. Ona kaže: ‘Sotona te privlači u prah i grijeh.’ No, kako to uvijek biva, Blažena Majka nam ne dolazi samo s upozorenjima nego je, poput dobre majke, tu da nas zaštiti i da nam pokaže put. To možemo dobro razumjeti čitajući poruku posebne snage koja je dana 25. ožujka 2021. Mariji:
‘Draga djeco! I danas sam s vama da vam kažem: Dječice, tko moli, ne boji se budućnosti i ne gubi nadu. Ti si izabran da nosiš radost i mir, jer si moj. Došla sam ovdje s imenom ‘Kraljica mira’ jer đavao želi nemir i rat, želi ispuniti vaše srce strahom od budućnosti – ali budućnost je Božja. Zato budi ponizan i moli, i sve predaj u ruke Svevišnjega Koji te je stvorio. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.’

Podsjetimo, otac Livio Fazinga, prošle je godine uzdrmao Italiju i svijet kad je progovorio je o stanju svijeta danas, u duhovnom i svakom smislu. On smatra da iza svega što se danas događa u svijetu, u duhovnom smislu stoji, vrag . Cilj je, kako je rekao na Radio Mariji: ‘izgraditi novi svijet bez Boga. Sotonin svijet. Tamo gdje bismo svi bili zombiji. To je sotonin projekt, a ne pretjerivanje’.

Boji se, kako kaže, da je to ‘projekt usmjeren na slabljenje čovječanstva, njegovo bacanje na koljena, uspostavljanje diktature, stvaranje novog svijeta kojem više nije Bog Stvoritelj, i uklanjanjem svih onih koji se tome projektu ne pokore’. Odgovarajući kritičarima ponovio da je ‘uredu da nam se mišljenja razlikuju’, ali je dodao da je izgradnja ‘novog svijeta’, po njegovu mišljenju, na svom vrhuncu danas, te da se to radi na našim plećima, ‘na plećima ljudi koji su u neznanju’.

Izvor: Mystic Post
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.