fbpx

DIJABOLIČNI UŽAS! Šokirat će vas istina o redovnicama koje PUŠE TRAVU!

Autor: Vjera

Mnogi vjernici ove su informacije dijelili nesvjesni što čine

Posljednjih dana društvenim mrežama kruži priča o redovnicama i časnim sestrama koje uzgajaju, prodaju i puše travu. Riječ je naime, o ženama koje žive zajedno, nazivaju se “Sisters of The Valley Order” te u svojem dvorištu uzgajaju marihuanu.

Priča o njima obišla je cijeli svijet i to pod naslovima: ‘Redovnice puše travu’, ‘Časne sestre uzgajaju i prodaju marihuanu’ itd. O njima su izvještavali mnogi svjetski mediji koji su namjerno koristili izraze redovnica i časna sestra, iako ove žene nemaju baš nikakve veze s redovništvom niti životom posvećenim Bogu.

Naime, riječ je o velikoj medijskoj manipulaciji, dijaboličnoj prevari jer časne sestre koje prodaju, uzgajaju i puše marihuanu uopće ne postoje. Ne postoje ni redovnice koje tvrde: “Trava je dar od Boga.” Postoje samo žene koje se time bave, a usput se namjerno odijevaju slično katoličkim redovnicama kako bi taj poziv ismijali, ponizili i medijski oskvrnuli.


Smiluj nam se Bože, po milosrđu svome!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.