Foto: Youtube/Screnshot

Dar bilokacije koji je šokirao i Crkvu: Redovnica nikad nije napustila samostan, a ljudi tvrde da su živjeli s njom preko deset godina

Autor: Vjera

Domorodačka plemena SAD-a neprestano su govorila o tajanstvenoj ženi u plavom

Bilokacija je  dar Duha Svetoga ili mogućnost da se bude duhovno ili čak fizički prisutan na dva mjesta istovremeno, a mnogi mistici i sveti imali su ovaj dar te se njime služili na slavu Božju.

Najpoznatiji po tom daru je Padre Pio, koji iako nije napuštao samostansku ćeliju dugi niz godina, biva viđen u brojnim situacijama i na različitim stranama svijeta. No, jedan od slučajeva bilokacije koji je imao velike plodove milosti i tisuće obraćenih pripadnika plemena, bio je slučaj časne Marije Agredske.


Naime, prije nego što su svećenici otišli katehizirati domorodačke narode Sjedinjenih Država, domorodački narodi su ih sami išli tražiti krštenje. I ne samo to, katekizam su znali napamet prije dolaska kršćanskih propovjednika.

Bog ju je poslao domorodačkim narodima na 10 godina

Tko je to učinio i kako je dospio tamo?

U 17. stoljeću Bog je poslao europsku časnu sestru domorodačkim narodima na čak 10 godina, iako ona nikada nije napustila svoj samostan, da povede prve narode Amerike vjeri.

Ovdje ćemo govoriti o časnoj sestri obučenoj u plavo koja je poučavala vjeri domorodačko stanovništvo SAD-a, kako ju je Bog poslao, kako je tamo dospjela, i kako je njezin identitet konačno otkriven >>>više na vjera.hr.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.