fbpx
foto: wikimedia

Dogodit će se čuda po cijelom svijetu, po porukama Rose Mystice

Autor: Vjera

'Želim da ljudi svake godine 8. prosinca u podne slave čas milosti za cijeli svijet. Ovom vježbom dobit ćete brojne duhovne i tjelesne milosti'

Litanije od Loreta navode mnoge Gospine titule, ali među njima je i cvijet; mistična ruža. Uistinu, ruža je kraljica svih cvjetova, i ima nešto u nebeskom rasporedu njenih latica i njenoj boji, ima nešto u njenom mirisu i simetriji, u skromnosti njenog zelenog lišća, što je čini posebnom. To je cvijet koji osvaja srce u gotovo svakoj fazi svog rasta, čak i kada je pupoljak. Dok raste, Njegove se latice postupno otvaraju kao znak, takoreći, procvata ljubavi ljubavnika prema voljenoj osobi.

Marija, najljepše Božje stvorenje, doista je “utjelovljena ruža”, posebno odabrana za Božji vrt. Ne postoji ruža koja se može usporediti s njom, i učinila je raj još ljepšim.

Ali ako je zovete ružom, bijela je boja njezine čistoće; zlato, nijansa njezine kraljevske obitelji; crvena, nijansa njezine patnje. Ruža raste iz trnove stabljike i u srcu ovog cvijeta stvarala se crvena boja križa njezina sina. Doista, bez trnja ruža nije ruža, a bez trna velike patnje Marija ne bi mogla postati Mistična ruža Božjeg raja.


Marija se pojavljuje kao “Rosa Mystica” u Montichiariju

Montichiali s predgrađem Fontanelle je gradić u sjevernoj Italiji, udaljen dvadesetak kilometara od Brescie, biskupskog grada. Nalazi se ispred talijanskih Alpa u plodnoj ravnici rijeke Po. Naziv na engleskom znači “Bright Mountains”. Na brdu se nalazi stari dvorac Svete Marije i časna crkva San Pancrazio.

Prvo ukazanje

Pierina Gilli rođena je 3. kolovoza 1911. u Montichiariju i radila je kao medicinska sestra u tamošnjoj bolnici. Prvi put joj se draga Majka Kristova ukazala u sobi bolnice, u proljeće 1947. Gospa, lijepa žena, nosila je ljubičastu haljinu i bijeli veo oko glave. Bila je jako tužna, oči su joj bile pune suza koje su pale na pod. Grudi su joj probodena s tri velika mača. Gospa je rekla: “Molitva-pokora-okajanje” i  dalje šutjela. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.