fbpx
foto: pixabay

ČULA JE ALARMANTNE RIJEČI ISUSA! Otkrio istinu o Gospi i onima koji njoj utječu: ‘Ovako ćete preživjeti kataklizmu koja dolazi’

Autor: Vjera

Poljakinja Anna Dambska rođena je u Varšavi 1923. godine, u duboko katoličkoj obitelji, a umrla je 2007. godine.

Služila je u pokretu otpora u Poljskoj pod njemačkom okupacijom tijekom Drugog svjetskog rata kao časnica za vezu i medicinska sestra. A onda ju je uhvatila sovjetska tajna policija i odvela u logore za prisilni rad. Dobila je dar da čuje Božji glas koji joj je priopćio brojne poruke.

A pod pseudonimom “Anna” objavila je nekoliko knjiga, pod duhovnim vodstvom isusovačkog svećenika Jana Siega, koji je bio profesor socijalne etike na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove i na Papinskoj teološkoj akademiji u Krakovu.


Poruke koje su Anni dali Blažena Djevica i Isus Krist, govore o otvaranju povijesnog razdoblja za čovječanstvo, obilježenog velikim pročišćenjem; vremenu katastrofa, gdje će učinkovita zaštita biti staviti se pod Marijin plašt.

Između 1980-ih i 1990-ih primala je poruke koje kažu da su najavljena vremena pročišćenja pred nama. I da nas Djevica poziva da se usredotočimo na djela milosrđa i mira.

Rekla joj je: “Ovo su moja posljednja upozorenja.” A otkrila je i nešto što oni otvorenih očiju već percipiraju “dječice, čini se da i ako ste u srži oluje, nećete znati da ste u njoj.”

Isus joj je dalje rekao: “Blizu je vrijeme svjetskog kaosa. Budite jaki u Meni i vjerujte u riječi Moje Majke.

Ne dajte se isprovocirati jer vas neprestano vode u napast”. I definirao je trenutak u kojem se nalazimo rekavši >>>više na vjera.hr
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.