fbpx

ČUJEMO LI? U 40 godina samo jedna je materijalna stvar na koju je upozorila Gospa iz Međugorja

Autor: Vjera

Opasnost televizora kao oltara, kao stvari koja je postala središte naših obitelji (mnoge su ovisne o njemu) posebno se pokazuje posljednjih godina upravo zbog toga jer su ljudi na poseban način preko njega bombardirani duhom i izvještajima o smrti što unosi strašan nemir i pomutnju u mnogim srcima.

Sveta Elizabeta Seton proglašena je svetica Katoličke Crkve, čije ime danas nose deseci i deseci crkava i drugih ustanova. Ova je svetica imala viđenje koje nije mogla razumjeti s obzirom da je viđenje nastalo prije televizije, a koje glasi:

‘Svaki će Amerikanac imati u kući crnu kutiju kroz koju će ulaziti đavao’.


Svetog oca Pia jednog od najpoznatijih svetaca današnjice, televizija je uznemirivala i izazivala je kod njega zgražanje. Uviđao je da će ona uništiti obiteljski život i svima je govorio da je ne kupuju! A što se tiče odlaska u kino uvijek je davao isti odgovor: “U njemu je đavao!

Papa Ivan Pavao II. dobio je visoki publicitet kad je tijekom korizme 1996. godine sa svog balkona pozvao sve ljude da isključe televizore tijekom korizme. Skoro nitko nije slušao jer svijet, i oni koji su od svijeta, više vole laž od istine.

Papa Pio XII
. daje proročansku i duboku izjavu o televiziji i o domu koja potkrepljuje proročanstvo sv. Elizabete Seton. Papa Pio XII. kaže: ”Svi dobro znaju da vrlo često djeca mogu izbjeći napad neke prijelazne bolesti izvan njihove kuće, ali joj ne mogu pobjeći kad ona vreba u samoj kući. Pogrešno je uvoditi rizik u bilo kojem obliku u svetost kućnog okruženja.”

Otac Frank Poncelet, svećenik, u svojoj je knjizi ‘Radio valovi iz pakla’ izjavio:
”Nažalost, toliki su mnogi podlegli mentalitetu ‘pa svi to čine’ da ih je sada teško uvjeriti da napasti svake vrste bombardiraju naša čula kroz ovaj medij – najpopularniji, prevladavajućiji i lako dostupan oblik ozbiljno grešne zabave. Držati televiziju iz tobože dobrih razloga, a znati da je to loš medij, znači izvrgavati duhovnoj opasnosti i nesreći sebe i svoju djecu”, izjavio je ovaj svećenik.

Na tvrdnju da je televizija nužno sredstvo informiranja odgovara: ”To je iskrivljena, manipulirana istina, i to nije način na koji se trebate informirati.”

8. prosinca 1981. Gospa iz Međugorja je rekla: Bilo bi dobro odreći se televizije, jer nakon što vidite neke programe (jedan ili više njih), vi ste rastreseni i ne možete moliti.

13. veljaće 1986. Gospa kaže: …Isključite televiziju i odrecite se različitih stvari koje vam nisu korisne.
17. travnja 1986. kaže: Ako gledate program, ako gledate novine, glave su vam ispunjene vijestima pa nema više mjesta za mene u vašim srcima.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.