ČUDO U PARAGVAJU! Vatrogasac krstio bebu na samrti, ONA OŽIVJELA NAKON OVIH RIJEČI!

Autor: Vjera

U slučaju nužde, svatko može krstiti

Dana 24. listopada u Ciudad del Este, gradu u Paragvaju, prva pomoć primila je telefonski poziv o jednomjesečnoj bebi u nevolji. Hitna pomoć je poslana, a među ekipom bili su prisutni i vatrogasaci volonteri, uključujući i Jorgea Corvalana, koji je, slučajno, bio sjemeništarac.

Corvalan je ispričao da, kad su stigli, djetešce je bilo u rukama svoje majke 13-godišnje djevojke autohtonog podrijetla koji je molila za pomoć na ulici. Beba je u tom trenutku imala jedva primjetne znakove života.

‘Bilo je između života i smrti. Stavili smo je u vozilo hitne pomoći i odvezli u traumatološki centar u gradu. Na putu smo ju pokušali oživjeti, ali bez uspjeha’, objasnio je Corvalan.

Kad su stigli u bolnicu, vatrogasac je zamolio medicinsku sestru da mu donese vode kako bi mogao krstiti dijete.

‘U slučaju nužde svatko može krstiti. Pomislio sam da je vrijeme staviti to dijete u Božje ruke, tako da sam to i učinio’, rekao je Corvalan.

Vatrogasac je posvjedočio da je beba nakon izrečenih riječi sakramenta:’ Ja te krstim u ime Oca, Sina i Duha Svetoga’, oživjela. Vitalni znaci odmah su se povratili.

‘Beba je čudesno i nevjerojatno reagirala pred našim očima’, rekao je Corvalan za Aleteiu, a isto je objavila i Facebook stranica lokalne vatrogasne službe. Dodao je da je beba odmah počela plakati, što je vrlo ohrabrujući znak u ovakvim slučajevima. Primljena je na dječji odjel i liječnici su rekli kako se beba počela čudesno oporavljati.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.