fbpx

Čovjek koji je užasno maltretirao suprugu dobio upozorenje s neba! Čuo je…

Autor: Vjera

Jedne večeri probudio se i sav u šoku rekao ovo

Predivno svjedočanstvo jedne žene, a koja je pretrpjela nasilje u obitelji objavljeno je u američkom časopisu posvećenom sv. Padre Piju:
‘Moj se suprug užasno odnosio prema meni, toliko me maltretirao da to više nisam mogla podnijeti. Preklinjala sam Padre Pija da mi pomogne i nisam imala drugog izbora nego zamoliti pomoć s Neba.

Jedne večeri bila sam u krevetu i bilo je vrlo tiho kada je suprug legao na svoju stranu kreveta. Ležao je tako pet minuta kada je naglo podigao glavu, sav u šoku pogledao u mene i rekao: “Netko mi je upravo šapnuo u uho: Voli svoju ženu!”
Od tog trenutka njegovo se ponašanje potpuno promijenilo, postao je jako ljubazan prema meni. Sada zajedno s naše troje djece redovito idemo na Svetu misu, zahvaljujući zagovoru Padre Pija.’ Izvor

Padre Pio je svetac čudesa, svetac koji nikoga ne odbija uslišiti: Mrtvu bebu vratio u život, žena bez zjenica i danas vidi! Čuda Padre Pija koja potresaju svijet 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.