foto: pixabay

Časna tvrdi: Dok je molila za ozdravljenje ukazao joj se Isus i dao molitvu koju ne može odbiti

Autor: Z. K.

Blažena Djevica Marija ukazala se časnoj sestri Amaliji od Bičevanog Isusa, iz Družbe Misinarki Raspetog Spasitelja, u mjestu Campinas, u Brazilu, 8. ožujka 1930. Ova ponizna redovnica nosila je rane Gospodinove na svom tijelu te živjela i umrla na glasu svetosti.

Točno pet mjeseci prije ukazanja Majke Božje, sestra Amalija bila je pogođena jednom obiteljskom tragedijom, u kojoj je supruga njezinog rođaka teško oboljela i mučila se u svojoj agoniji.

Moleći u kapelici samostana 8.studenog 1929., odjednom je ugleda Isusa na mjestu Svetohraništa i zamoli Ga, da uzme njezin život, a ostavi na životu ovu majku malene djece.


Isus joj reče

Kako je njezina molitva bila snažna i potpuno iskrena, Gospodin joj se obratio, upućujući ju, kako zadobiti ovu milost. Isus joj reče: “Ako želiš isprositi ovu milost, moli Me po suzama Moje Majke!“

Klečeći pred oltarom, raširenih ruku, pognute glave u razmišljanju o ovom prijedlogu Spasitelja, sestra Amalija Ga ponizno zapita: “Na koji način da molim?“ Isus joj odgovori: >>>>više na vjera.hr

Čudo na Visli: Rusi bježali u strahu, kasnije svjedočili da su vidjeli Gospu na nebu
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.