foto: pixabay

Časna primila molitvu koja postiže milosti diljem svijeta: Tjera demone, svaki strah i sve posvećuje

Autor: Z. K.

Čin uranjanja u Krv Kristovu vrlo je važna molitva. Moleći je, Kristu dajete doslovno sve, svaki aspekt svog života i svakog odnosa, čak i onog najtežeg. Molitva uranjanja u Krv Kristovu, izgovarana s vjerom svaki dan, doslovno mijenja živote.

Ako tražite jednu molitvu koja će vam pomoći da cijeli dan predate Isusu, našli ste pravu. Možete je moliti svaki dan, po mogućnosti ujutro, i doživjet ćete kako će vam se život promijeniti. Ne može biti drugačije ako sebe, svoje voljene i sve svoje odnose uronite u Presvetu Krv koja je prolivena za naše grijehe. Ništa ne može zamijeniti ovu žrtvu.


Jutarnja molitva koja mijenja život! Tko ne moli ovu molitvu ujutro, gubi brojne milosti

Riječi molitve rodile se u srcu časne sestre, milosti odjeknule svijetom

Čin uranjanja Krvi Kristovoj je molitva koju je napisala sestra Gertruda Bociąg iz Družbe misionarki Predragocjene Krvi, koja ovako opisuje trenutak nastanka molitve:

“Tada sam bila u Italiji, u San Felice di Giano, gdje je živio i djelovao sveti Gašpar del Bufalo, utemeljitelj Misionara Predragocjene Krvi. To mi je najdraže mjesto na svijetu. Riječi ‘Molitve uronjanja u Krv Kristovu’ rodile su se u mom srcu kad sam posjetila crkvu Svetog Feliksa. Napisala sam to “na licu mjesta”. Uvršteno je u korespondenciju, i tada je sve počelo”, milosti diljem svijeta.

Tekst molitve objavljen je 2012. godine u časopisu „Korona Cierniowa“. “Na naše iznenađenje, ali i veliku radost, ova je molitva vrlo popularna i pomaže mnogima u svakodnevnom životu“, ističe sestra.

Fenomen ove molitve je u tome što pokriva sve aspekte našeg života, pa čak i ono što ne očekujemo. To je molitva koja, kako čitamo, “odstranjuje svaki strah i spašava svaki dio čovjeka”.

ISUS POTVRDIO! Molitva od tri riječi koja milijune spašava od propasti
Molitva uranjanja u Krv Kristovu:

Isuse, cijeli ovaj dan na početku uranjam u Tvoju Predragocjenu Krv, koja je dar Tvoje beskrajne ljubavi.
Uranjam u Tvoju Krv; Sve ljude koje ću danas sresti, o kojima ću razmišljati ili na bilo koji način išta od njih naučiti.

Uranjam u Tvoju Krv svoje najdraže i ljude koji se povjeravaju mojoj molitvi. U Tvoju Krv uranjam, Gospodine, sve situacije koje će se danas pojaviti, sve stvari s kojima ću se baviti, razgovore koje ću voditi, posao koji ću obavljati i svoj odmor.

Pozivam Te, Isuse, na te situacije, poslove, razgovore, rad i odmor.

Molim da Tvoja Krv prožme ove ljude i stvari, donoseći oslobođenje, pročišćenje, iscjeljenje i posvećenje prema Tvojoj volji.
Neka danas zasja slava Tvoje Krvi i neka se otkrije njezina snaga.

Primam sve što mi danas šalješ, na slavu Tvoje Krvi, u korist sv. Crkve i kao naknadu za moje grijehe, sve to prinoseći Bogu Ocu po Marijinu zagovoru.

Stavljam se na potpuno raspolaganje Mariji, povjeravajući joj svoju prošlost, budućnost i sadašnjost, bez uvjeta i bez zadrške. Amen.

Ova kratka, a mnogima nepoznata molitva, otjerat će đavla u trenu, kaže egzorcist

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.