ZMIJSKI UDAR NA DJECU: Djecu od 4 godine silili da odaberu jesu li muško, žensko ili nešto ‘treće’.

Autor: Z . K.

Cilj je uništenje čovjeka!

Vi ne znate ništa o tome, jer da znate plan se ne bi mogao ostvariti. Vama su rekli kako je ravnopravnost spolova nešto moderno, liberalno i lijepo. Vi ste to prihvatili bez razmišljanja neznajući da prihvaćate vlastito uništenje. Uništenje muškarca i žene. Pod plan rodne ideologije ide i zdravstveni odgoj, zajedno s nasilnom homoseksualnom propagandom i, naravno, svugdje prisutni feminizam uz ovaj zmijski udar na djecu koji se širi planetom. Naime, roditelji britanskog grada Brighton and Hove su na nogama jer se samo odjednom od djece traži da na prijavnici za osnovnu školu odaberu jedan rodni identitet s tim da je gradsko vijeće tražilo roditelje da podupru rodne identitete svoje djece. Napominjemo, neka djeca bila su stara svega 4 godine a morala su ispunjavati upitnik jesu li muške žensko ili pak – nešto treće! Bijesni roditwelji žalili su ne ovakvo postupanje s djecom, koja umjesto da crtaju, pišu i vesele se moraju preispitivati svoj ‘rodni identitet’ i dovoditi ga pod upitnik  s nepunih 5 godina. Međutim, prije nekoliko mjeseci djeca su mogla birati između čak 25 ‘rodnih identiteta’ zbog čega je nastao, razumljivo pravi kaos, jer roditelji, unatoč cenzuri medija znaju da ovim postupkom muškarac i žena kao temelj čovječanstva gube tlo pod nogama. O pravim namjerama ‘rodnog identiteta’ i cijele rodne ideologije koja se zmijski i polako provlaći po svim odgojnim ustanovama Europe progovorila je otvoreno i Barbara Rosenkranz , austrijska političarka, zastupnica u Europskom parlamentu.

Intervju s njom u kojem ona otvoreno progovara da je dugotrajni cilj ovakve europske politike ‘ uništenje ljudi’ čitajte u nastavku.

>>>>VAŽNO: Ovo je najcrnji plan za čovjeka i već se odvija!

Autor:Z . K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.