(VIDEO) DUSPARA DIGAO RODITELJE NA NOGE: Bolesni citati obavezne lektire kojima razaraju djecu!

Autor: Vjera

Nevjerojatno kako sustav truje djecu preko lektire, poslušajte!

Elvis Duspara, kršćanski publicist i aktivist, poznat po knjizi argumenata o ravnoj zemlji ujedno je i roditelj dječaka od 8 godina koji sad ide u treći razred osnovne škole. Čuvši razgovor dvije majke u školi koje raspravljaju o lektiri i o tome je li lektira koju učenici nižih razreda trenutno čitaju primjerena njihovoj dobi(a pitanje je li primjerena bilo kojoj dobi), Duspara je odlučio sam pročitati lektiru prije nego je da sinu. Ono što je otkrio naprosto je zapanjujuće  i šokiralo je Dusparu kao roditelja, a vjerujemo  da ćete se i svi vi koji poslušate ove citate koje je Duspara pročitao u priloženom videu, dobro zamisliti.

Naime, riječ je o knjizi koja djevojčice naziva glupačama, majke mračnim spodobama, a ponižava i očeve, te sadrži citate koje djecu okreću protiv njihovih baka te općenito protiv obitelji. Obitelji su predstavljene kao razorene, a djeca kao ružni i odbačeni bolesnici koji uopće ne trebaju željeti živjeti u ovom odvratnom svijetu. Knjiga, po onome što je Duspara pročitao ne samo da je neprimjerena već je i alarmantno opasna po psihu djece, osim ako nije cilj od zdrave i vesele djece odgojiti nesretnu djecu prepunu kompleksa i mržnje prema svima.

‘Lektira “E, baš mi nije žao”, od ove godine, nametnuta djeci u trećem razredu osnovne škole kao obavezna “lektira” potiče na mržnju prema životu, vrijeđa svaku obiteljsku skupinu, omalovažava sve međuljudske odnose, uči laganju, potiče na mito i korupciju, širi depresiju, a čitatelja stavlja u stanje apsolutnog beznađa. U ovom slučaju su ciljana skupina čitatelja djeca od osam ili devet godina. Puna je nakupljenih frustracija kojima “autorica” programira čitatelja, a očekivani rezultat bi valjda trebao biti potpuni raspad svih sustava vrijednosti i povećanje prodaje antidepresiva. Teško je vidjeti na jednom mjestu toliku koncetraciju očaja, gorčine i prosipanja žuči kao što je to prisutno u lektiri “E, baš mi nije žao” nametnutoj djeci trećeg razreda osnovne škole, kazao je Duspara te snimio video kojeg preporučamo pogledati svim roditeljima osnovnoškolske djece koji možda ni ne razmišljaju,  o tome što im sustav daje na obrazovanje:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.