Snimka zaslona

(VIDEO) KAKO SI PROVELA DAN? Podijelite ovu predivnu poruku s majkama, jer je zaslužuju čuti

Autor: I.A.

Ovaj video i poruka koju šalje dodirnuli su srca preko 5,3 milijuna ljudi.

Uvijek sam razmišljala da je ljubav majke najbliža ljubavi kojom nas  ljubi Gospodin, bezuvjetna. Što god napravili, majka oprašta, prima nas natrag. Mame. Kakva bića. Njihov dan usmjeren je na druge, a za to rijetko kad dobiju pohvalu. Rijetko tko i da razmišlja kako izgleda dan jedne majke. Što se mnogih tiče, uglavnom, “blago se njima”, kući su, ništa ne rade i igraju se s djecom.

No, onaj tko zastane i makar na minutu razmisli o majci, o svojoj majci, shvatit će da je njezin posao daleko od “samo uživancije”, iako vjerujem da svaka majka uživa s djecom, bez obzira na sve poteškoće i kaos s djecom.

Ovaj video i poruka koju šalje dodirnuli su srca preko 5,3 milijuna ljudi. Ime videa jest “Normalan dan”, a prikazuje tipičan dan jedne majke s dvoje male djece. To je video s kojim se mnoge majke mogu poistovjetiti, a prenio ga je portal Novi život. 
Mama u video počinje svoj dan prije izlaska sunca s vrištanjem jednog djeteta. U njezinoj je sobi čudovište i treba ju tješiti. Nakon toga se djeca počinju svađati, a majka mora brzo djelovati i srediti situaciju. Iako joj je dan tek započeo, ova super-mama jako dobro podnosi svaku stresnu situaciju.

Tada je vrijeme za odlazak u trgovinu. Borba počinje dok pokušava djecu smjestiti u auto. Naravno, sama kupovina je avantura za sebe, no ona i to sve uspijeva podnijeti bez problema.
Tada dolazi čišćenje nereda. Njezina malena kćer nosi tortu kroz kuhinju. Mama vidi da ju ne drži ravno, ali ne stiže na vrijeme – cijela torta pada na pod. Majka sjeda na pod i predaje se, ali zna da je sve to dio majčinstva.

Njezin se suprug vraća kući s posla i pita ju kako je provela dan, a ona mu odgovara da je sve bilo normalno. Prisjećala se cijelog dana ispunjenog raznim dječjim problemima i napadima. Razmišlja o kaosu za vrijeme ručka. Razmišlja o neprestanom spremanju nereda i promjenama pelena. No za nju, taj je kaos i stres – normalan.

Kada je otac upitao kćer kako je njezina majka provela dan, njezin je odgovor mamu koja je sve čula s vrata sobe, u potpunosti iznenadio. Za ovo će vam trebati rupčić.
Mnoge majke se osjećaju prenatrpano poslom, pod stresom, i podcijenjeno i zato podijelite ovu predivnu poruku s majkama, jer je zaslužuju čuti.

 




Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.