TREBA VAŠU PODRŠKU! ADELE NAPADNUTA ZBOG IZJAVE: ‘Tek kad sam rodila, osjetila sam da zaista živim’!

Autor: Z.K.

Napadnuta jer voli majčinstvo?

Britanska pop pjevačica Adele dala je interju za Vogue i time razljutila feministice. U intervjuu je  progovorila o svojim iskustvima u kojima se našla u ulozi majke. Feministička novinarka Elissa Strauss iskritizirala je u online izdanju magazina Slate njezinu izjavu o majčinstvu. Adele je jedna od od najuspješnijih pjevačica 21. stoljeća. Rodila je 2012. godine, povukla je sebe i  svog sina Angela iz javnosti kako bi  imala više privatnosti i vremena za svoju obitelj. U intervjuu Adele govori da je sve podredila svom sinu na kojeg je izuzetno ponosna. Izjave koje su razljutile feministice diljem svijeta su sljedeće: ‘U trenutku kada sam postala majka, po prvi put sam osjetila da sam zaista živa’ ali i izjava da je Adele u majčinstvu pronašla najljepši posao na svijetu’.

‘Ona kaže da nije imala život prije djeteta? ‘, užasnuta je bila feministica Strauss, a u sljedećem paragrafu Strauus je napisala da su ovakve izjave jedne velike žene kao što je Adele OPASNE i da bi mogle nauditi ženama diljem planeta koje je slijede, jer Adele zamislite govori kako je mjčinstvo zapravo jedna cjelovita ispunjujuća svrha žene. S istim napadima od strane feministica, svojevremeno se susrela i Natalie Portman jer se ‘usudila’ izjaviti da je reprodukcija najvažnija stvar koju je učinila u svom životu.

I ovi napadi na Adele od strane manjinskih, ali opet invazivnih i logistički potpomognutih feminističkih organizacija samo su još jedan dokaz da je počela neopisiva borba  dobra i zla, borba života i smrti. Ponovni progoni i žigosanje svih onih koji su na putu Istine i Života. Ovo su tek mali obrisi pravog zvjerstva kroz koje trenutno u svijetu prolaze ljudi koji teže ‘božanskim’ vrijednostima. Velik broj kršćana na istoku proganjani su i ubijani samo zbog toga što postoje dok se u ovom modernijem, zapadnom svijetu ti progoni odvijaju na svim razinama. Jednostavno, postaje zabranjeno slaviti Život zbog kojeg si u istom trenu obilježen ‘netolerancijom’. Postaje zabranjeno slaviti Boga jer ta bolest naziva se Mesijanstvo. Postaje zabranjeno živjeti vjeru, zabranjeno je živjeti majčinstvo jer to je dobilo naziv ekstremizam i fanatizam, dok je u isto vrijeme dozvoljeno masovno ubijati nerođenu djecu i pripremati zakone za planirano zlostavljanje i ubijanje rođene djece. Unatoč tomu, mi smo dužni boriti se protiv ovih zala sve do kraja vremena. Dužni smo hodati po putu Istine i Života bez obzira na količinu jada, bijede i smrti koja će uskoro zavladati ovim planetom.

 

 

 

 




 

 

 




 

 

 

Autor:Z.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.